Εκατομμυριούχος έκανε σεξ με 15χρονη εν ώρα πτήσης!

Απίστευτο. Ένας Αμερικανός εκατομμυριούχος έκανε σεξ με 15χρονη εν ώρα πτήσης! Πώς το κατάφερε; Έβαλε το τζετ του στον αυτόματο πιλότο και μετά κακοποίηησε σεξουαλικά την ανήλικη. Πλέον ετοιμάζεται να πάρει το δρόμο της φυλακής.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο ο Στίβεν Μπράντλεϊ Μελ έβαλε το αεροσκάφος του στον αυτόματο πιλότο για να είναι ελεύθερος για τις σεξουαλικές συνευρέσεις του με την 15χρονη.

Το τραγικό στην υπόθεση είναι ότι η μητέρα του θύματος είχε παρακαλέσει τον χρηματιστή που εμπορεύεται ομόλογα να παραδώσει μαθήματα πτήσης στην κόρη της.

Ο 53χρονος, που είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών, είχε ελικοδρόμιο στο σπίτι του, διέθετε έναν μικρό στόλο αεροσκαφών και ήταν επικεφαλής μιας φιλανθρωπικής οργάνωσης, της Air Lifeline που μετέφερε οικογένειες αρρώστων παιδιών σε οποιοδήποτε σημείο των ΗΠΑ για θεραπεία.

Ο Μπράντλεϊ άρχισε να επικοινωνεί με το θύμα μέσω SMS και του Snapchat προ διετίας και μετά από κάποιο διάστημα βάλθηκε να τη διαφθείρει. Τον Ιούλιο του 2017 την προσκάλεσε στο σπίτι του στο Μπέντμινστερ, όπου της έκανε στοματικό σεξ, ενώ την βομβάρδιζε με μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου.

Αγόρασε μάλιστα και αντισυλληπτικά για το κορίτσι και στις 20 Ιουλίου απογειώθηκε από το αεροδρόμιο του Σόμερσετ της Μασαχουσέτης με το θύμα του «με σκοπό να προχωρήσει σε σεξουαλική πράξη με άτομο κάτω των 18», όπως αναφέρει το κατηγορητήριο.

Στο γυρισμό έβαλε το τζετ του στον αυτόματο πιλότο για να κάνει σεξ με την 15χρονη. Κάτι που επανέλαβε και τον επόμενο μήνα στη διάρκεια ταξιδιού τους στη Νέα Υόρκη, όπου μάλιστα τη φωτογράφισε γυμνή.

Η γυναίκα του κατέθεσε αίτηση διαζυγίου κι ο ίδιος περιμένει την ανακοίνωση της ποινής του στις 12 Ιουλίου.

Διαβάστε επίσης