Εκδικάστηκε η αγωγή Δημητριάδη κατά δημοσιογράφων – «Οι υποκλοπές είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο της μεταπολίτευσης»

Το ποσό των 950.000 ευρώ αξιώνει ο Γρηγόρης Δημητριάδης από την ΕΦ.ΣΥΝ. και τους Reporters United για συκοφαντική δυσφήμηση σχετικά με το σκάνδαλο των υποκλοπών - «Θέλει να αποσιωπήσει αυτό το σκάνδαλο», τονίζουν με νόημα οι μάρτυρες

Για το «μεγαλύτερο σκάνδαλο της μεταπολίτευσης» έκαναν λόγο οι μάρτυρες την υπόθεση της αγωγής του Γρηγόρη Δημητριάδη εναντίον της Εφημερίδας των Συντακτών και των Reporters United για την υπόθεση των υποκλοπών. Ο κ. Δημητριάδης αξιώνει το ποσό των 950.000 ευρώ για συκοφαντική δυσφήμιση. Υπενθυμίζεται, βέβαια, ότι ο ίδιος παραιτήθηκε από τη θέση του αμέσως αφότου ξέσπασε το σκάνδαλο.

Από την πλευρά τους, οι μάρτυρες τόνισαν ότι δεν υφίσταται καμία συκοφαντική δυσφήμιση, αλλά και ότι το σκάνδαλο των υποκλοπών είναι το μεγαλύτερο της Μεταπολίτευσης. «Δεν ξέρουμε ποιος έστειλε τα sms. Είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο της μεταπολίτευσης και δεν ξέρουμε ποιος τα έστειλε. Αν ο κ. Δημητριάδης κυνηγούσε αυτούς, αντί τους δημοσιογράφους, ίσως μαθαίναμε. Ο κ. Δημητριάδης, όπως κάνει όλη η κυβέρνηση δυστυχώς, θέλει να αποσιωπήσει αυτό το σκάνδαλο, που είναι το μεγαλύτερο της μεταπολίτευσης», δήλωσε ο κ. Μανδραβέλης.

«Εάν, όταν έχουμε ένα τέτοιο σκάνδαλο και ασχολούμαστε με κάθε λέξη ενός δημοσιεύματος, ενώ ο κ. Δημητριάδης είχε και έχει δύναμη, τι να πω», σημείωσε επίσης ο μάρτυρας και συνέχισε: «Είναι αληθές ότι 11 πρόσωπα που τους ευχήθηκαν «χρόνια πολλά», πήραν μηνύματα με το μολυσμένο λογισμικό predator… Αποσιωπήθηκε η συζήτηση για τις υποκλοπές και θεωρώ ότι ο κ. Δημητριάδης με τις αγωγές και τα εξώδικα, θέλει να αποσιωπήσει και αυτήν την έρευνα», υπογράμμισε ακόμη ο δημοσιογράφος.

Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται το επόμενο διάστημα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα