Εκδήλωση Γιάννη Ραγκούση για την Κεντροαριστερά στις 6 Μαΐου

Ο Γιάννης Ραγκούσης από την πρώτη στιγμή που υπέβαλλε υποψηφιότητα για επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής ξεκαθάρισε ότι είναι εναντίον της οποιασδήποτε συνεργασίας με τη Ν.Δ. Κάτι που έδειξε και με τον σχολιασμό στο άρθρο του Αντώνη Σαμαρά, υποστηρίζοντας πως οποιαδήποτε συνεργασία με τον πατροπαράδοτο αντίπαλο, θα είναι καταστροφική.

Έτσι στο πλαίσιο αυτό διοργανώνει συζήτηση στο POLIS ART CAFE Πεσμαζόγλου 5 στο αίθριο της Στοάς Βιβλίου την Κυριακή 6 Μαΐου από τις 19.00-22.00 με θέμα ο ρόλος της; Κεντροαριστεράς στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι οι Νίκος Μουζέλης (Ομότιμος Καθηγητής Κοινωνιολογίας στο London School of Economics), Νίκος Μαραντζίδης (Καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας) και Γιώργος Σωτηρέλης (Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο Αθηνών).

Θα σχολιάσει ο Γεράσιμος Μοσχονάς (Αναπληρωτής Καθηγητής Συγκριτικής Πολιτικής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο).

Στη συζήτηση που θα ακολουθήσει θα κάνει τις εισαγωγικές επισημάνσεις ο Γιάννης Ραγκούσης, ενώ θα παρέμβουν ο δήμαρχος Λάρισας Α. Καλογιάννης και ο δήμαρχος Αγ. Βαρβάρας Γ. Καπλάνης.

Την εκδήλωση θα συντονίσει η Αγγελική Σπανού, ενώ η είσοδος είναι ελεύθερη.

Διαβάστε επίσης