Έκκληση Μητσοτάκη να μπει πλάτη από όλους στον εθνικό αγώνα κατά των πυρκαγιών

Για πολλοστή φορά ο πρωθυπουργός στην καθιερωμένη, εβδομαδιαία του ανασκόπηση, τονίζει την κύρια προτεραιότητα της κυβέρνησης, που δεν είναι άλλη από τις μεταρρυθμίσεις και τις αλλαγές που επιβάλλεται να γίνουν για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών

Στις αλλαγές στο ΑΣΕΠ τις οποίες παρουσιάζει σήμερα το Πρώτο ΘΕΜΑ που κυκλοφορεί στα περίπτερα, με στόχο, όπως σημειώνει, «εντός της τρέχουσας θητείας είναι οι προσλήψεις που εξαγγέλλονται στο πλαίσιο του ετήσιου προγραμματισμού να ολοκληρώνονται μέσα στο έτος, και όχι όπως γίνεται τώρα, που παίρνει δύο ή και περισσότερα χρόνια» αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην πρώτη ανασκόπηση της Κυριακής μετά τις ευρωεκλογές.

Παράλληλα ο πρωθυπουργός αναφέρεται στα μέτρα μονιμοποίησης του μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ σε ταξί και καφέ αλλά και στη στήριξη που θα δοθεί στους συνταξιούχους με την επιβολή έκτακτης εισφοράς στα υπερκέρδη των διυλιστηρίων.

Ο κ. Μητσοτάκης απευθύνει, επίσης, έκκληση σε «όλους τους πολίτες να βοηθήσουν στην εθνική προσπάθεια της προστασίας των δασών μας, και να ακολουθούν τις οδηγίες ειδικά τις μέρες υψηλής επικινδυνότητας για να αποφύγουμε εστίες από αμέλεια. Ακόμα και μία σπίθα μπορεί να γίνει επικίνδυνη. Γι’ αυτό και δεν καίμε χόρτα, δεν ανάβουμε υπαίθριες ψησταριές σε μέρη που έχει ξερά χόρτα, δεν κάνουμε εργασίες που δημιουργούν σπινθήρες, δεν πετάμε αναμμένα τσιγάρα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρεται, ακόμα, σε αλλαγές που γίνονται στον χώρο της υγείας και των μεταφορών ενώ δεν παραλείπει να συγχαρείς τους Έλληνες αθλητές του Στίβου και της Κολύμβησης για τις επιτυχίες τους στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και να ευχηθεί η εθνική μπάσκετ να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Γαλλίας.

mitsotakis-anartisi-1

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα