Έκκληση σε πρώην διοικούντες και Κωνσταντινίδη

Δημόσια έκκληση κάνει η ΠΑΕ Άρης, μέσω επίσημης ανακοίνωσής της, σε παράγοντες προηγούμενων διοικήσεων να επιχειρήσουν να πείσουν τους πιστωτές (προπονητές, ποδοσφαιριστές κλπ) να δεχθούν μόνο τα δεδουλευμένα.

Παράλληλα, ζητείται από τον υποψήφιο επενδυτή Γιάννη Κωνσταντινίδη να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, όπου θα δημοσιοποιεί τις προθέσεις του, όπως είχε υποσχεθεί ο ίδιος.

Επιπλέον, υπήρξε εξέλιξη και στο θέμα του πορίσματος της «NEXIA», για το οποίο αποφασίστηκε να γίνει αίτημα στο Δ.Σ. της Κ.Μ.Α. ώστε να παραληφθεί, «προς όφελος της ενημέρωσης των φιλάθλων του Αρη», όπως τονίζεται.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ μετά από τη συνεδρίαση της Τρίτης (10/12) γνωστοποιεί στον κόσμο της ομάδας μας τα εξής:
1. Αποφασίσθηκε την Τετάρτη (11/12) να καταθέσει αίτημα στο δ.σ. της Κ.Μ.Α. για την παραλαβή του πορίσματος από την εταιρεία ΝΕΧΙΑ και η διαχείρισή του προς όφελος της ενημέρωσης των φιλάθλων του ΑΡΗ.

Αυτή ήταν και η αρχική άποψη του προέδρου κ. Δημήτρη Ηλιάδη, την οποία κατέθεσε στο ξεκίνημα της σύσκεψης των φορέων τη Δευτέρα (09/12) παρουσία του εκπροσώπου της ΝΕΧΙΑ.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ κατέληξε σ’ αυτή την απόφαση μετά από έντονο προβληματισμό γιατί εκτίμησε ότι δεν είναι διακριτό εάν η μη παραλαβή του πορίσματος εξυπηρετεί τα συμφέροντα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ ή αποκλειστικά και μόνο τα συμφέροντα των ατόμων που διοίκησαν από το 2004 μέχρι το 2012.

2. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ αποφάσισε να κάνει δημόσια έκκληση σ’ όλους τους παράγοντες που διοίκησαν από το 2004 μέχρι το 2012 να επιχειρήσουν να πείσουν τους πιστωτές (π.χ. προπονητές, ποδοσφαιριστές κ.λ.π.), με τους οποίους υπέγραψαν συμβόλαια συνεργασίας και έχουν καταθέσει προσφυγή να δεχτούν να εισπράξουν μόνο τα δεδουλευμένα, διευκολύνοντας έτσι το πλάνο εξυγίανσης της ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

3. Δηλώνουμε ότι η διοίκηση ακολούθησε πιστά όλες τις εισηγήσεις των νομικών και των φοροτεχνικών, προκειμένου να συνταχθεί ένας αξιόπιστος φάκελος για την υπαγωγή στο άρθρο 99. Υπενθυμίζουμε ότι η διαδικασία για τη σύνταξη του φακέλου άρχισε τον Δεκέμβριο του 2012.

4. Δόθηκε εντολή στους νομικούς της ΠΑΕ ΑΡΗΣ να κάνουν τις εισηγήσεις τους για το επόμενο βήμα στο άρθρο 99 και να δημιουργήσουν στο μέτρο του δυνατού νομική ασπίδα γύρω από την εταιρεία προς αποφυγή δυσάρεστων συνεπειών.

5. Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ ζητά από τον κ. Γιάννη Κωνσταντινίδη το συντομότερο δυνατόν να κάνει γνωστές δια μέσω συνέντευξης Τύπου τις σκέψεις του για την ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Αυτό άλλωστε υποσχέθηκε στην τελευταία έγγραφη δήλωσή του.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι σε κάθε χειρισμό της βάζει πάνω απ’ όλα την ηρεμία του ποδοσφαιρικού τμήματος και όχι τα επικοινωνιακά κέρδη. Αυτός είναι και ο λόγος που πολλές φορές επιλέγει τη σιωπή από τις δημόσιες αντιπαραθέσεις.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ στις δύσκολες στιγμές που περνάει ο Σύλλογος ζητάει απ’ όλους του φορείς να λειτουργούν με το ίδιο σκεπτικό.

Εκτιμούμε ότι η σύμπνοια είναι το κύριο όπλο τόσο για την αγωνιστική ανάταση της ποδοσφαιρικής ομάδας όσο και για την προσέλκυση επενδυτή».

Επίθεση στον Ερασιτέχνη
Την ίδια στιγμή, η ΠΑΕ Άρης με άλλη ανακοίνωση επιτίθεται ανοικτά στη διοίκηση του Ερασιτέχνη, κάνοντας λόγο για πανικό και αδυναμία διαχείρισης των καταστάσεων. Αναλυτικά:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ μετά τη συνεδρίαση που πραγματοποίησε στις (10/12) εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Α. Καταθέτουμε τη διαπίστωση ότι η διοίκηση του Α.Σ. ΑΡΗΣ αισθάνεται αδύνατη να διαχειριστεί την κρισιμότητα των καταστάσεων, νοιάζεται μόνο για την ικανοποίηση του δημοσίου αισθήματος και προχωράει σε ανακοινώσεις με κύριο στόχο να αποκομίσει επικοινωνιακά οφέλη.

Συγχρόνως πάνω στον πανικό της να πείσει ότι κάνει καλά τη δουλειά της, η υπηρεσιακή διοίκηση του Α.Σ ΑΡΗ, η οποία έχει απαξιωθεί από την πλειοψηφία των Αρειανών, οι οποίοι απέχουν από τις Γενικές Συνελεύσεις, προκειμένου να δημιουργήσει εντυπώσεις προσπερνά το ότι ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός της ΠΑΕ γίνεται στις προβλεπόμενες από το νόμο ημερομηνίες και διαδικασίες.

Ακόμη με την ίδια ευκολία προσπερνά το γεγονός ότι θεσμικά η Κ.Μ.Α είναι ο φορέας που δικαιούται να εποπτεύει τα διοικητικά πεπραγμένα και να ελέγχει τη διοίκηση σε πρώτο χρόνο. Όπως ακριβώς και γίνεται από την πρώτη ημέρα της εκλογής μας, γιατί η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ σέβεται το ρόλο των θεσμικών οργάνων.

Β. Η διοίκηση του Α.Σ ΑΡΗΣ, ίσως παρασυρμένη από άτομα που στοχεύουν στην αναταραχή και το “θάψιμο” πιθανών παράνομων και ποινικά κολάσιμων πράξεων που έγιναν στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ επιχειρεί να παίξει το ρόλο του τιμητή των πάντων και ξεπερνάει τις κόκκινες γραμμές. Ξεχνάει ότι ο Α.Σ. ΑΡΗΣ είναι χρεωστικός απέναντι στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ έναντι του ποσού των 72.000 ευρώ που καταβλήθηκε προκαταβολικά στον Ερασιτέχνη, προκειμένου να αδειοδοτηθεί το Τ.Α.Π. και να λυθούν άμεσα λειτουργικά του προβλήματα.

Οι κορώνες του τύπου «ο Α.Σ. είναι ο θεματοφύλακας του ΑΡΗ» κοίμισαν τον κόσμο της ιστορικής μας ομάδας πριν από οκτώ χρόνια με τα γνωστά αποτελέσματα τα οποία βιώνει σήμερα η ΠΑΕ ΑΡΗΣ.
Ερωτούμε ευθέως τον κ. Γιώτα και τα υπόλοιπα μέλη του δ.σ. του Α.Σ. ΑΡΗΣ: έχετε σκοπό να ανοίξετε και πάλι την «κερκόπορτα» σε μία νέα γενιά «σωτήρων» της ΠΑΕ ΑΡΗΣ;

Εάν όχι γιατί δεν επιδιώκετε να λυθούν τα όποια μεταξύ μας προβλήματα υπάρχουν με διάλογο σε κλίμα που επιβάλουν τα συμφέροντα της ιστορίας του ΑΡΗ μας;

Γ. Τοποθετηθήκαμε προσφάτως με γραπτή ανακοίνωση ότι θα δημοσιοποιήσουμε όλες τις λεπτομέρειες των συζητήσεων με τον υποψήφιο επενδυτή όταν αυτές θα ολοκληρωθούν. Όσο αυτές ευρίσκονται σε κρίσιμο σημείο υποχρέωσή μας είναι να διαφυλάξουμε το απόρρητο των συζητήσεων. Ακόμη κι αν υπάρξει αρνητική κατάληξη στις συζητήσεις το αποτέλεσμα θα το πληροφορηθεί, όπως θεσμικά υποχρεούμαστε, πρώτα η Κ.Μ.Α.

Δ. Η διοίκηση του Α.Σ. ΑΡΗΣ λειτουργώντας πραξικοπηματικά αποφάσισε τη σύσταση επιτροπής για τη διοργάνωση των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της ομάδας, ενώ ο πρόεδρος κ. Γιώτας είχε κρατήσει διαφορετική στάση κατά τη συνάντηση των εκπροσώπων της ΠΑΕ, της Κ.Α.Ε, της Κ.Μ.Α και του Ερασιτέχνη.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ σε όλες τις κινήσεις της έβαζε και βάζει πάνω απ’ όλα το συμφέρον της ομάδας, όπως αυτή το αντιλαμβανόταν και δεν διεκδίκησε ποτέ το αλάθητο του Πάπα. Σ’ αυτό το πλαίσιο θα συνεχίσει να λειτουργεί και όταν θα το κρίνει αναγκαίο θα δημοσιοποιήσει τα «έργα και τις ημέρες» του κ. Γιώτα, προκειμένου να πληροφορηθεί ο κόσμος του ΑΡΗ ποιος επιχειρεί να παίξει το ρόλο του σωτήρα της ιστορικής μας ομάδας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα