Έκλεισε η έρευνα για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά – Ο Αναγνωστόπουλος δεν είχε συνεργό

Τέλος έβαλε ο ανακριτής, έπειτα από πέντε μήνες, στην έρευνα για την πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν που συγκλόνισε το Πανελλήνιο.

Ο φάκελος της δικογραφίας θα διαβιβαστεί σε εισαγγελέα που θα προτείνει την παραπομπή ή μη σε δίκη του 33χρονου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και ακολούθως ο φάκελος θα διαβιβαστεί στο δικαστικό συμβούλιο για την έκδοση βουλεύματος που θα σηματοδοτήσει και την αντίστροφη μέτρηση για τη δίκη.

Αφού ολοκληρώθηκε η  απολογία του κατηγορουμένου στα τέλη Ιουνίου και το υλικό της δικογραφίας,  εκλήθη από τον ανακριτή ο συνήγορος του κατηγορουμένου και υπέγραψε το πέρας της ανακρίσεως.

Κατά συνέπεια, δεν προκύπτει η εμπλοκή δεύτερου προσώπου ή συνεργού στην υπόθεση με τα μέχρι τώρα στοιχεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έφτασε στα χέρια του ανακριτή έγγραφο σχετικά με τις κλήσεις που έγιναν εκείνη τη νύχτα, ούτε έγγραφο σχετικά με την κάμερα, καθώς η εταιρεία από την Κίνα δεν απάντησε ποτέ στο αίτημά του.

Από το τραπεζικό απόρρητο φαίνεται πως έχουν προκύψει συναλλαγές χαμηλών ποσών στις κάρτες τόσο της 20χρονης Καρολάιν, όσο και του 33χρονου πιλότου για τα έξοδα του σπιτιού.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα