Έκλεισε η Πανεπιστημίου λόγω ύποπτης μπαγκαζιέρας

Σε ελεγχόμενη έκρηξη προχώρησαν οι πυροτεχνουργοί της Αστυνομίας

Συναγερμός έχει σημάνει αυτή την ώρα στο κέντρο της Αθήνας λόγω ύποπτης μπαγκαζιέρες που άφησε σε πεζοδρόμιο ένας οδηγός ταξί.

Η ύποπτη μπαγκαζιέρα βρέθηκε στην οδό Πανεπιστημίου στο ύψος πολυκαταστήματος κοντά στην πλατεία Συντάγματος.

Τι συνέβη

Πριν από λίγη ώρα ένας οδηγός ταξί άφησε στη μέση του δρόμου μια μπαγκαζιέρα, επί της Πανεπιστημίου 11 στο ύψος της Αθηναϊκής Λέσχης και έφυγε.

Αμέσως κλήθηκε η αστυνομία και καθώς η κίνηση αυτή κρίθηκε ύποπτη έχει σπεύσει στο σημείο ομάδα πυροτεχνουργών του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών.

Ο δρόμος έχει κλείσει μέχρι να εξακριβωθεί τι περιέχει η μπαγκαζιέρα.

Ελεγχόμενη έκρηξη

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, «το τηλεφωνικό κέντρο της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής ενημερώθηκε από περίοικους για την ύπαρξη ύποπτου αντικειμένου, και συγκεκριμένα μπαγκαζιέρας μοτοσυκλέτας, που φέρεται να εναπόθεσε Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητο επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου αρ. 11 (έξωθεν της Αθηναϊκής Λέσχης) στην Αθήνα.

Στο σημείο μετέβησαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις για τον αποκλεισμό του χώρου, καθώς και αστυνομικός σκύλος και κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ), το οποίο πραγματοποίησε ελεγχόμενη έκρηξη, χωρίς να αναφερθούν τραυματισμός ή φθορές».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα