Εκλογές 2023 – Άκης Σκέρτσος: Η Νέα Δημοκρατία θέλει ένα debate με τους πέντε αρχηγούς

"Οι συζητήσεις μεταξύ των πολιτικών αρχηγών είναι οξυγόνο για τη Δημοκρατία" - Συνεδριάζει σήμερα η Διακομματική

Την πρόταση της ΝΔ για debate των 5 πολιτικών αρχηγών ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου έκανε γνωστή ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Ακης Σκέρτσος.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha και τον Τάκη Χατζή ο κ.Σκέρτσος σε ερώτηση για το τι προτείνει η Νέα Δημοκρατία, ο κ. Σκέρτσος απάντησε: «ένα debate με τους 5 αρχηγούς»

Ο κ. Σκέρτσος τόνισε χαρακτηριστικά: «εμείς πιστεύουμε ότι οι τηλεμαχίες, οι συζητήσεις μεταξύ των πολιτικών αρχηγών είναι οξυγόνο για τη Δημοκρατία», προσθέτοντας πως «σήμερα που έχουμε τη διακομματική συνεδρίαση για το θέμα της τηλεμαχίας, εμείς προσερχόμαστε με θέση να γίνει η τηλεμαχία για όλα τα κόμματα που έχουν εκλεγεί από την τελευταία κάλπη».

Εν συνεχεία, είπε: «είναι μια ευκαιρία να συζητήσουμε ξανά το πρόγραμμα μας για το μέλλον, για την Ελλάδα του 2027 και του 2030, για τα άλματα που πρέπει να κάνουμε ώστε η Ελλάδα να γίνει μια κανονική ευρωπαϊκή χώρα» και συμπλήρωσε πως «μόνο το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας είναι αυτό που μπορεί να εγγυηθεί η Ελλάδα και οι Έλληνες να προχωρήσουν μπροστά».

Στις 13:00 συνεδριάζει για το debate η διακομματική

Σε χθεσινή του ανακοίνωση, το ΥΠΕΣ ανέφερε ότι «την  Τρίτη 6 Ιουνίου και ώρα 13.00 θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής Βουλευτικών Εκλογών, υπό την προεδρία της υπηρεσιακής Υπουργού Εσωτερικών, καθηγήτριας κ. Καλλιόπης Σπανού».

«Βασικό θέμα συζήτησης της Επιτροπής θα είναι η διεξαγωγή τηλεοπτικής αναμέτρησης (debate) μεταξύ των αρχηγών των κοινοβουλευτικών κομμάτων, εν όψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου 2023. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στο κτήριο του Υπουργείου Εσωτερικών που εδρεύει επί της Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας 15» καταλήγει το ανακοινωθέν.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα