Εκλογές 2023: «Σιγουράκι» η αναβάθμιση Χατζηδάκη στο επόμενο κυβερνητικό σχήμα

Ο τέως υπ. Εργασίας, αποτελεί δυνατό χαρτί της Ν.Δ - Ποιο σημαντικό χαρτοφυλάκιο είναι πιθανό να αναλάβει

Βέβαιη φαίνεται να είναι η αναβάθμιση του Κωστή Χατζηδάκη στη δεύτερη τετραετία διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, αφού αποτελεί ένα από τα πρόσωπα που βρίσκονται στο προσκήνιο και για το νέο κυβερνητικό σχήμα σε περίπτωση νίκης της Ν.Δ. στις 25 Ιουνίου.

Σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr, οι γνωρίζοντες «βλέπουν» τον κ. Χατζηδάκη να αναλαμβάνει είτε το Υπουργείο Εξωτερικών είτε το Υπουργείο Οικονομικών.

Τι αναφέρει το Βig Mouth

Όπου κάτσω και όπου σταθώ ακούω διάφορα, προς υπουργοποίηση, ονόματα. Μόνο για τον Πίνατ δεν έχω ακόμη ακούσει. Ωστόσο, επιμένω ότι ο πρόεδρος Μητσοτάκης όχι μόνο δεν έχει ξεκινήσει να σχεδιάζει τη δεύτερη κυβέρνησή του, αλλά και ότι πριν από τις τελικές κρίσεις του θα περιμένει να δει και τις επιδόσεις των βουλευτών ανά εκλογική περιφέρεια. Επειδή όμως δεν θέλω να σας αφήνω χωρίς είδηση, σπεύδω να σας πω ότι αν υπάρχει ένας υπουργός που σίγουρα θα αναβαθμιστεί, αυτός δεν είναι άλλος από τον Κωστή Χατζηδάκη. Μάλιστα, οι γνωρίζοντες τον «βλέπουν» να αναλαμβάνει είτε το Εξωτερικών είτε το Οικονομικών. Σε κάθε περίπτωση, ο πρώην υπουργός Εργασίας θα αναβαθμιστεί και μάλιστα για τα καλά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα