ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2021: Εγκατέλειψε ο Λάμπρος Αθανασούλας

Με τους Kalle Rovanperä/ J. Halttunen στην πρώτη θέση συνεχίζεται το Ράλλυ Ακρόπολις. Όμως ήδη τρεις Έλληνες οδηγοί εγκατέλειψαν την προσπάθεια.

Οι Rovanperä, Tanak και Ogier είναι οι τρεις πρώτοι της Γενικής Κατάταξης στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2021.

Ο 20χρονος Φινλανδός βρήκε τον ρυθμό του και οδηγεί τον Εθνικό μας αγώνα. Τον Rovanperä με το Toyota Yaris ακολουθούν οι Ott Tanak (Hyundai i20) και Sebastien Ogier (Toyota Yaris).

Άσχημα νέα για τον Thierry Neuville. Ο Βέλγος οδηγός της Hyundai έχασε παραπάνω από 20 λεπτά όταν που μπόρεσε να εκκινήσει το αυτοκίνητό του στο tyre fitting zone.

Λίγη ώρα αργότερα, με επίσημη ενημέρωση της η Hyundai ανέφερε: «Προβλήματα στο σύστημα διεύθυνσης του ανάγκασαν να βγουν καθυστερημένα από τη ζώνη ελαστικών. Θα προσπαθήσουν να συνεχίσουν στο απογευματινό loop».

Ο Neuville έφυγε από τη tyre fitting zone (ζώνη ελεγχόμενης αλλαγής ελαστικών) με καθυστέρηση 24 λεπτών, και έτσι δέχθηκε ποινή 4 λεπτών, χάνοντας κάθε ελπίδα για τη νίκη στο φετινό ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Όμως τα χειρότερα αφορούν τους Έλληνες που έχασαν τρεις δυνατούς συνδυασμούς για μία καλή εμφάνιση. Τον αγώνα δεν συνεχίζουν οι: Τσουλόφτας (SS2 μηχανική βλάβη), Αθανασούλας (SS3 μηχανική βλάβη-κρεμαγιέρα) και Λευκαδίτης (SS3 μηχανική βλάβη).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα