Έκοψε την κοκαϊνη, αλλά είναι αλκοολικός και παίρνει χάπια

Ο κατήφορος του Ντιέγκο Μαραντόνα δεν έχει τελειωμό και ο γιατρός του αποκάλυψε ότι ναι μεν έχει σταματήσει την κοκαϊνη, αλλά είναι μέθυσος και παίρνει χάπια, ενώ δεν πρόκειται να γίνει ποτέ καλά.

Στο τελευταίο βίντεο που κυκλοφόρησε ο Μαραντόνα εμφανιζόταν να κινείται με δυσκολία, να προσπαθεί να χορέψει και τελικά να κατεβάζει το σορτσάκι του. Ο γιατρός που τον παρακολουθεί, ο νευροχειρούργος Λεοπόλδο Λούκε μίλησε για την κατάσταση του Ντιέγκο και τόνισε ότι κάνουν προσπάθεια αλλά είναι ένας πολύ δύσκολος ασθενής.

“Παίρνει εδώ και πολύ καιρό αγχολυτικά. Δυστυχώς δεν μπορεί να σταματήσει αυτή τη θεραπεία. Το σώμα όμως έχει συγκεκριμένες αντοχές αλλά αν του τα κόψουμε μπορεί να κινδυνεύσει η ζωή του. Επιπλέον πίνει αλκοόλ. Κάποιες φορές παρά πολύ, κάποιες φορές όχι. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό. Η αντιμετώπιση που έχει ο ασθενής πάνω σε όσα του ζητάμε είναι πάντα πολύ σημαντική.

Έχει πολλά οικογενειακά προβλήματα αλλά τα χάπια δεν βοηθούν σε αυτό το θέμα. Επιπλέον είναι πολύ δύσκολος ασθενής. Όλοι το γνωρίζουν. Κάνουμε τεράστια προσπάθεια αλλά είναι ένα άτομο με μεγάλες αλλαγές στη διάθεση του. Αυτό επηρεάζει και το αν ακολουθεί ή όχι τη θεραπεία. Πρέπει να είσαι συνέχεια από πάνω του και κάποιες φορές τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που περιμένεις.

Ο Ντιέγκο είναι εντελώς καθαρός από κοκαΐνη αλλά ένα τέτοιο άτομο δεν θεραπεύεται ποτέ απλά δίνει συνέχεια μια μάχη. Σε κάθε άτομο με το παρελθόν του η περίπλοκη οικογενειακή ζωή παίζει αρνητικό ρόλο” τόνισε ο γιατρός.

 

Διαβάστε επίσης