“Εκοψε” τις θέσεις στη μέση η Αστυνομία

Μια μέση λύση προσπάθησε να βρει η Αστυνομία για τα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι των ‘αιωνίων”, στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το πρωί στην ΓΑΔΑ.

Η Αστυνομία άλλαξε την αρχική της εισήγηση να μείνουν πέντε σειρές κενές στις θύρες 9-10-11 (κάτι που ήταν και επιθυμία του Ολυμπιακού) και πρότεινε να μειωθούν στις τρεις, κάτι που σημαίνει ότι οι κενές θέσεις μειώνονται στις 312 από τις χίλιες που επιθυμούσαν αρχικά η ΕΛΑΣ και οι ερυθρόλευκοι.

Παρότι είναι σαφώς λιγότερες οι θέσεις, ο Παναθηναϊκός διαφώνησε και σε αυτή την πρόταση και δεν την υπέγραψε ξεκαθαρίζοντας ότι”πρέπει να ισχύσει ότι και στο Καραϊσκάκης, όπου μένουν κενές 52 θέσεις”.

Η άρνηση του Παναθηναϊκού δεν σημαίνει ότι θα αλλάξει η απόφαση της Αστυνομίας, καθώς η άποψη των αρχών είναι αυτή που θα μετρήσει στο φινάλε, ωστόσο είναι γεγονός ότι οι Πράσινοι από την πλευρά τους προσπαθούν για τις μικρότερες δυνατές “απώλειες”.

Όσον αφορά τον διαιτητή αποφασίστηκε να υπάρχει συνοδεία 15 ατόμων από τα αποδυτήρια μέχρι τη φυσούνα ενώ κατά την διάρκεια της σύσκεψης ειπώθηκε ότι αυτά θα είναι τα αυστηρότερα μέτρα που έχουν ληφθεί ποτέ.

Στην σύσκεψη δεν υπήρχε εκπρόσωπος του Ολυμπιακού, καθώς οι “ερυθρόλευκοι” επικαλέστηκαν τον αγώνα Κυπέλλου με τον Φωκικό και δεν ήταν δυνατή η εκπροσώπηση της ΠΑΕ στην σύσκεψη.

Διαβάστε επίσης