Έκρυψαν όσα είπε για τον ΣΥΡΙΖΑ ο Νικολακόπουλος

Πρώτον, προέβλεψε διπλές εκλογές, δηλαδή νίκη της Ν.Δ., και εξήγησε γιατί ο κόσμος δεν εμπιστεύεται τον ΣΥΡΙΖΑ

Προ ολίγων ημερών ο γνωστός εκλογολόγος και πολιτικός αναλυτής, Ηλίας Νικολακόπουλος, σε συνέντευξή του προέβλεψε διπλές εκλογές Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο.

Μόνο που τα ΣΥΡΙΖΑϊκά ΜΜΕ ανέδειξαν μία ατάκα, ότι «η κυβέρνηση ροκανίζει τον χρόνο και παίρνει μια παράταση για να μπορεί να πει το καλοκαίρι “εγώ σας έσωσα”. Και ας έχουν μείνει μόνο ερείπια. H κυβέρνηση πουλάει το εμβόλιο, πριν καν έρθει. Πρόκειται για ακραία χυδαιότητα».

Ο κ. Νικολακόπουλος όμως είπε κι άλλα, τα οποία δεν άρεσαν στον ΣΥΡΙΖΑ. Πρώτον, προέβλεψε διπλές εκλογές, δηλαδή νίκη της Ν.Δ. Επίσης, ο εκλογολόγος εξήγησε γιατί ο κόσμος δεν εμπιστεύεται τον ΣΥΡΙΖΑ. Κι όπως ανέφερε: «Από την εκλογική του ήττα το 2019 ο ΣΥΡΙΖΑ, πορεύεται με μια μεγάλη αμηχανία. Είναι χαρακτηριστικό ότι και στην πρώτη φάση της πανδημίας, δεν ήξερε πώς να αντιδράσει. Είχαμε πολλές φωνές. Ο ΣΥΡΙΖΑ, επίσης, έχει παγιδευτεί στο συνέδριο που θα γινόταν, και το οποίο τροφοδότησε εσωτερικές ομαδοποιήσεις, οι οποίοι τον εμπόδισαν να έχει μια καθαρή φωνή για την περίοδο που διανύουμε. Ακόμα δεν τον βλέπω να έχει βρει τον βηματισμό του. Ούτε να έχει υπερβεί τις εσωκομματικές ομαδοποιήσεις».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα