Εξιτήριο για την Αμερικανίδα που τραυματίστηκε στη Σαντορίνη

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια που πέρασε η Αμερικανίδα τουρίστρια, η οποία τραυματίστηκε στη Σαντορίνη, από βαρελότο που έσκασε στην εκκλησία.

Η Κάρα Κρέιβιν βγήκε από το νοσοκομείο κι ετοιμάζεται να φύγει για την Αμερική. Η ίδια, όπως αναφέρει στο cretapost, χαρακτηρίζει την εμπειρία του ατυχήματος ως την καλύτερη και την χειρότερη συνάμα.

«Η εμπειρία του ατυχήματος είναι η χειρότερη αλλά και η καλύτερη στη ζωή μου. Πρόκειται για κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Μόνο στα όνειρά μου θα μπορούσα να φανταστώ την ευγένεια των ανθρώπων που συνάντησα στη Κρήτη κατά τη διάρκεια της νοσηλείας μου. Το ιατρικό προσωπικό εκτός του ότι είναι εκπληκτικά επιδέξιοι αλλά και καλοί επιστήμονες είναι παράλληλα πολύ καλοί άνθρωποι και ευγενικοί. Είχα την συμπαράστασή τους από την πρώτη μέρα μέχρι και τώρα. Το ίδιο όμως συνέβη και με τους ανθρώπους της Κρήτης που είτε με συναντούσαν στο διάδρομο, είτε ερχόντουσαν στο δωμάτιο που νοσηλευόμουν και μου προσέφεραν από λουλούδια, δώρα μέχρι και φιλοξενία. Αυτό δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου», δήλωσε η κα. Κρέιβιν.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα