Εξόφληση μέσω… σεξ

Δανειστής ζήτησε σεξ ως αντάλλαγμα σε ιδιοκτήτριες μαγαζιού στην Πάτρα, διότι οι δύο γυναίκες δεν είχαν χρήματα για να ξεπληρώσουν το οικονομικό τους χρέος προς εκείνον. Μάλιστα, δεν έμεινε εκεί, αφού έφερε άλλους πέντε άνδρες για να συνευρεθούν με τις δύο κυρίες.

«Οι ωραίοι έχουν χρέη» έλεγε το τραγούδι, αλλά μάλλον ο δημιουργός δεν ήξερε τη συνέχεια σε περίπτωση που δεν υπάρχει… σάλιο για να εξοφληθεί η οφειλή. «Και το ξεπληρώνουν με σεξ», θα μπορούσε να είναι μία εκδοχή, ή τουλάχιστον έτσι ακριβώς συνέβη στην Πάτρα. Συγκεκριμένα, ένας άνδρας είχε δώσει αρκετά μεγάλα χρηματικά ποσά σε δύο ιδιοκτήτριες καταστήματος στην περιοχή «Προσφυγικά» και από τη στιγμή που εκείνες αδυνατούσαν να τον ξεπληρώσου, τους ζήτησε να βρεθεί η λύση μέσω ερωτικής συνεύρεσης, λύση η οποία έγινε δεκτή και από τις δύο πλευρές. Το ραντεβού δόθηκε για αμέσως μετά το κλείσιμο της επιχείρησης των δυο γυναικών τις οποίες ο άντρας μετέφερε σε κατοικία που διαθέτει κοντά στο Σούλι Πατρών.

Εκεί άρχισε το «πάρτι» μόνο που οι δυο γυναίκες είχαν υπολογίσει χωρίς τον… ξενοδόχο καθώς μετά από λίγη ώρα στο σπίτι άρχισαν οι «επισκέψεις». Στο χώρο έφτασαν και άλλοι άντρες με τον τελικό αριθμό να φτάνει τους έξι.

Η συνέχεια για τις δυο γυναίκες που νόμιζαν πως η εξόφληση του χρέους θα ήταν σχετικά ανώδυνη γι’ αυτές, αφού θα πρόσφεραν τα κορμιά τους μόνο στο δανειστή τους ήταν εφιαλτική, καθώς το πρόγραμμα περιελάμβανε σεξ και με τους έξι, ενώ υποχρεώθηκαν ακόμα και σε δέσιμο και άλλους εξευτελισμούς.

Το χειρότερο ίσως για τις δυο γυναίκες είναι όπως δεν μπορούν και δεν τολμούν να πουν πουθενά τα όσα βίωσαν, αλλά και πως ο δανειστής απαιτεί επανάληψη του σκηνικού, καθώς όπως την επομένη τους διαμήνυσε, αυτός θ’ αποφασίσει πότε θα τον ξεχρεώσουν και μετά από πόσες συνευρέσεις…

Πηγή: patrastimes.gr

Διαβάστε επίσης