Εκτάκτως στο νοσοκομείο η Ελένη Βιτάλη

Η γνωστή ερμηνεύτρια αναγκάστηκε να διακόψει τη συναυλία της στο Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου στη Ρόδο

Εκτάκτως στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η Ελένη Βιτάλη, καθώς ένιωσε μια έντονη αδιαθεσία κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στη Ρόδο.

Όπως έγινε γνωστό μέσα από την τοπική ιστοσελίδα της Ρόδου, rodiaki.gr, η γνωστή ερμηνεύτρια αναγκάστηκε να διακόψει τη συναυλία της στο νησί, λόγω έντονου πόνου στη μέση της. Ωστόσο, έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη για το συμβάν, ενώ πρότεινε να επιστρέψει στη Ρόδο για δωρεάν συναυλία.

Η εταιρεία που ανέλαβε τη διοργάνωση της συναυλίας έκανε μια σχετική ανάρτηση στο Facebook, όπου εξήγησε τι ακριβώς συμβαίνει με την υγεία της Ελένης Βιτάλη.

Πιο συγκεκριμένα, έγραψε: «Δυστυχώς δεν είναι τα πάντα προβλεπόμενα. Ο ανθρώπινος παράγοντας πάντα υπάρχει. Η κυρία Βιτάλη ενώ βρισκόταν επι σκηνής ένιωσε μια ξαφνική αδιαθεσία. Με έντονους πόνους στην μέση ένιωσε πως θα σωριαζόταν επί σκηνής. Προτίμησε να αποχωρήσει, παρά να συμβεί κάτι τέτοιο. Πριν την συναυλία ήταν μια χαρά. Μας είπε ότι 40 χρονιά, είναι η πρώτη φορά που της συνέβη κάτι τέτοιο Άλλωστε και για μας αυτή ήταν η τρίτη φορά που συνεργαστήκαμε με την κυρία Βιτάλη και όλα ήταν άψογα πάντα.

Ευχαριστούμε το νοσοκομείο Ρόδου για την άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος. Εμείς σαν διοργανωτές ζητάμε ένα μεγάλο συγγνώμη από τον κόσμο που γέμισε το θέατρο μεσαιωνικής τάφρου.

Το ποιοι είμαστε νομίζω ότι ο περισσότερος κόσμος το γνωρίζει και το έχουμε αποδείξει τα τελευταία 10 χρόνια με τις δουλειές μας. Δυστυχώς όμως συμβαίνουν και τα απρόοπτα-ανθρώπινα. Εμείς αυτό που μπορούμε να κάνουμε από την πλευρά μας όποιος επιθυμεί μπορεί με το εισιτήριο της χθεσινής συναυλίας, να παρακολουθήσει δωρεάν κάποια από τις επόμενες εκδηλώσεις μας.

Επίσης ένα μεγάλο συγγνώμη εκ μέρους της κυρίας Βιτάλη για το χθεσινό συμβάν. Και όπως μας είπε, επιθυμεί κάποια στιγμή να έρθει για μια δωρεάν συναυλία στην Ρόδο, για τον κόσμο που έζησε το συμβάν».

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα