Εκτέλεσαν τον Κ.Α. νονό της νύχτας στην Ηλιούπολη

Εκτέλεσαν τον νονό της νύχτας Κ.Α. στην Ηλιούπολη. Δύο δράστες είχε στήσει καρτέρι στο θύμα στην οδό Θερμοπυλών 38 στην Αγία Μαρίνα Ηλιούπολης και όταν τον είδαν πεζό, τον εκτέλεσαν με περισσότερες από επτά σφαίρες. Το θύμα που ήταν γνωστός στη νύχτα με το ψευδώνυμο «Μαύρος» ή «Γύφτος», κατέληξε κατά την διακομιδή του στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός»

Ο άνδρας είναι Έλληνας 38 ετών και βρέθηκε νεκρός στη μέση του δρόμου. Πρόκειται για άτομο γνωστό στις αρχές από τις σχέσεις του με τη «νύχτα», ενώ είχε απασχολήσει το Τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας, καθώς είχε συλληφθεί το 2015 ως υπαρχηγός μιας από τις πιο δραστήριες ομάδες της νύχτας με δράση εκβιασμών στα νότια προάστια και αρχηγό τον “Θαμνάκια”.

Στο σημείο έχουν βρεθεί επτά κάλυκες από πυροβόλο όπλο και τώρα οι Αρχές θα αναζητούν όποιο στοιχείο μπορεί να αξιοποιηθεί από την περιοχή, δηλαδή υλικό από κάμερες ασφαλείας και αν τυχόν υπάρχουν και μαρτυρίες κατοίκων που είτε είδαν είτε άκουσαν τους πυροβολισμούς.

Το θύμα είχε στενές σχέσεις με επιχειρηματία, σε βάρος του οποίου έγινε απόπειρα δολοφονίας στις 28 Ιουλίου σε χώρο στάθμευσης στη Βούλα.

Οι Αρχές θεωρούν ότι το περιστατικό αποτελεί άλλον έναν κρίκο στην αλυσίδα ενός “πολέμου” που έχει ξεσπάσει τον τελευταίο καιρό ανάμεσα σε “νονούς” της νύχτας. Επίσης, δεν αποκλείεται η σύνδεση και με τη δολοφονία του 56χρονου Δημήτρη Καπέ-Καπετανάκη προ ημερών στα Βριλήσσια.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα