Εκτελεστική: Ο Ιβάν βάζει «θέμα Φιλιππούση» στο Μελισσανίδη! (Το διαλύουν το «μαγαζί»;)

Ωπα, τι τρέχει μάστορα; Πάει να το διαλύσει το μαγαζί της Εκτελεστικής ο Ιβάν και να τον ρίξει τον Μελισσανίδη, όπως τον έριξε και τον τελικό του Βόλου με τον Καλφόγλου;

Βγάζει σήμερα ένα φιρμάνι το Σαββιδοτεχνείο, ο Ιβάν δηλαδή ο ίδιος, ότι υπάρχει έντονη αμφισβήτηση στο πρόσωπο του Ιάκωβου Φιλιππούση, του νέου Εκτελεστικού γραμματέα.

Ο Ιάκωβος ήθελε να φέρει κάτι δικούς του στο λογιστήριο και ο Μάκης Χρυστοστομάκης Γκαγκάτσης έβγαλε ολόκληρη ανακοίνωση.

«Καλησπέρα, με έκπληξη -και όντας κοινοποιημένος- έλαβα αυτό το μέιλ όπως οι υπόλοιποι συνάδελφοι- μέλη της ΕΕ. Στα άρθρα 55 και 56 του καταστατικού της ΕΠΟ στα οποία αναφέρονται σαφώς οι αρμοδιότητες του εκτελεστικού γραμματέα, δεν προκύπτει ότι μπορεί να προχωρήσει μονομερώς σε αλλαγή του διοικητικού προσωπικού χωρίς την προηγούμενη έγκριση της ΕΕ. Για τον λόγο αυτόν -και επειδή δεν θέλω να έχω ευθύνη από ενέργειες ή παραλείψεις οποιουδήποτε- δεν συμφωνώ αν δεν υπάρξει προηγούμενη έγκριση από την ΕΕ ή την ΕΕΘ (σ.σ. Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων). Με εκτίμηση Μάκης Γκαγκάτσης». 

Κι από την στιγμή που διαφώνησε ο Μάκης Χρυστοστομάκης, ακολούθησαν οι ουραίοι, Αντωνίου, Κουπτσίδης, Γαβριηλίδης, Μπουχλαριώτης και Χατζησαρόγλου, ενώ ο πρόεδρος της Superleague, Λεωνίδας Μπουτσικάρης έγραψε από την πλευρά του ότι επιφυλάσσεται για τη νομιμότητα του εγγράφου. Διαφώνησε κι ο Αγραφιώτης, αλλά αυτό, αναμενόμενο ήταν. Στο Διαιτητικό έχει προσφύγει ο Ολυμπιακός για τον Ιάκωβο.

Τα Μέσα του Ιβάν Σαββίδη το γράφουν καθαρά, ότι υπάρχει θέμα με τον Φιλιππούση, αφού δεν έχει την στήριξη της ομοσπονδίας.

Με το λογιστήριο της ΕΠΟ υπάρχει μεγάλο θέμα. Η «Α» και η iapopsi.gr το’ χουν, αλλά όχι στην λεπτομέρειά του. Το ψάχνουμε, για να δώσουμε πλήρες ρεπορτάζ κι όχι μεσοβέζικα πράγματα.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα