Εκτός ΑΕΚ ο Νίκος Ρογκαβόπουλος μετά το εξώδικο

Σε μια περίοδο, που η ΑΕΚ κλονίζεται από το απίστευτο κύμα τραυματισμών και ασθενειών (Covid), ο Νίκος Ρογκαβόπουλος, προκάλεσε σοβαρό θέμα πριν από “τελικό”! Για κάποιες οικονομικές απαιτήσεις του, αλλά και παράπονα για μικρό χρόνο συμμετοχής έστειλε εξώδικο και αρνήθηκε να προπονηθεί!!!

Με την προσθήκη του Λοτζέσκι αλλά και την παρουσία του Γιάνκοβιτς αλλά και του Γιόνας, για κάποια λεπτά, στη θέση 3 το ρόστερ δεν έδινε μεγάλα περιθώρια στον ταλαντούχο Έλληνα παίκτη. Όμως ο χρόνος συμμετοχής του λόγω και των απουσιών αλλά και της μέτριας παρουσίας του Αμερικάνου είναι σίγουρα ικανοποιητικός. Συγκεκριμένα στο Ελληνικό πρωτάθλημα ο Ρόγκα έχει περίπου 14 λεπτά μέσο όρο ανά αγώνα (με 4,6 πόντους και 2,1 ριμπάουντ) ενώ στο ΒCL, πήρε μέρος σε 10 αγώνες, έχοντας 3 πόντους και 1,7 ριμπάουντ ανά αγώνα.

Προφανώς τώρα μετά από το πρώτο καλό παιχνίδι του Λοτζέσκι στο Αλεξάνδρειο και την επιστροφή του Γιάνκοβιτς θεωρεί πως ο χρόνος του θα μειωθεί αλλά αυτό σίγουρα δεν δικαιολογεί την ενέργεια του. Σε κάθε περίπτωση ακόμη κι αν έχει δίκιο τουλάχιστον στο θέμα των οφειλών δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση το τάιμινγκ πριν ίσως από το κρισιμότερο παιχνίδι της σεζόν. Ο Ρογκαβόπουλος έχει υπογράψει συμβόλαιο το οποίο έχει ισχύ μέχρι και το 2023.

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε επίσημα για την εξέλιξη με ανακοίνωση της.

H επίσημη ενημέρωση:

«Η ΑΕΚ BC ενημερώνει, ότι ο αθλητής της, Νίκος Ρογκαβόπουλος αρνήθηκε σήμερα (29/03) να λάβει μέρος στην προπόνηση του ΟΑΚΑ και «έθεσε εαυτόν» εκτός ομάδας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα