Εκτός Super League2 η Ρόδος και παραπομπή στον εισαγγελέα

Σε μεγάλη περιπέτεια μπαίνει η Ρόδος, καθώς όχι μόνο δεν πήρε πιστοποιητικό συμμετοχής στη Super League2, αλλά οι υπεύθυνοί της παραπέμπονται στον εισαγγελέα για πλαστογραφία.

Η Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού αποφάσισε στη σημερινή της συνεδρίαση να μη χορηγήσει στην ΠΑΕ Ρόδος πιστοποιητικό.
Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ανακοίνωσε πως διαβιβάζει αντίγραφα των δικαιολογητικών στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, για τα αδικήματα της ψευδούς υπεύθυνης δήλωσης, υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης και απόπειρας υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης!
Επίσης, τα διαβιβάζει και για τη διερεύνηση της παράτυπης βεβαίωσης του γνήσιου υπογραφής από αρμόδιους υπαλλήλους του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου, οι οποίοι φέρονται να βεβαιώνουν το γνήσιο της υπογραφής προσώπου του οποίου η υπογραφή τέθηκε από άλλο πρόσωπο!

Ταυτόχρονα με την απόρριψη του φακέλου της Ρόδου και την παραπομπή στον εισαγγελέα, η ΕΕΑ ανακοίνωσε πως χορηγεί πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα στις ΠΑΕ Διαγόρας, Τρίκαλα και Επισκοπή.

Υπενθυμίζει δε ότι για τις ΠΑΕ της Super League2, για την απόκτηση μετοχών, είτε κατά τη σύσταση, είτε κατά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, θα ακολουθήσει διαδικασία αδειοδότησης για τους αποκτώντες και συνακόλουθα έρευνα της δήλωσης του Πόθεν Έσχες!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα