Εκβιασμό καταγγέλλει ο δικηγόρος τού Ρούμπεν Σεμέδο

Εκβιασμό καταγγέλλει ο Ρούμπεν Σεμέδο στην υπόθεση της καταγγελίας που έγινε σε βάρος του από 17χρονη για βιασμό.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο συνήγορος του Ρούμπεν Σεμέδο, Σταύρος Γεωργόπουλος, είπε πως «Δεχόμαστε μια επίθεση», ενώ ανέφερε ότι υπήρξαν οχλήσεις και προς τον παίκτη για την καταβολή χρημάτων.

Όσον αφορά το παρελθόν του παίκτη και τις διώξεις σε άλλες χώρες, ο δικηγόρος του Σεμέδο είπε πως δεν έχει υπάρξει καταδίκη του, στην Πορτογαλία, και  όπου διώχθηκε, υπήρξε αθώωση του.

«Αύριο θα περάσουμε την διαδικασία της ανάκρισης με αυτό το κλίμα και θα ήθελα να προστατεύσω τον πελάτη μου, καθώς και να υπενθυμίσω το τεκμήριο της αθωότητας», ανέφερε ο Στ. Γεωργόπουλος.

Όπως είπε σχετικά με τις καταγγελίες και τη δίωξη για ομαδικό βιασμό, ο συνήγορος του Σεμέδο είπε πως «δεν υπάρχει κανένας εξαναγκασμός για τίποτα. Μόνη της μια κοπέλα τον αναζήτησε την Παρασκευή, του είπε αν μπορούν να τον βρουν με μια φίλη της και έγινε ό,τι έγινε».

«Αν πάω σε ένα σπίτι και με βιάσουν, αμέσως θα φύγω. Εδώ έμεινε στο σπίτι, παράγγειλαν φαγητό, κάπνισαν ναργιλέ και αν δεν υπήρχε η καταγγελία ακόμη θα έκαναν “βόλτες” μαζί. Δεν μπορεί να υπάρχει βιασμός και η κοπέλα να του στέλνει μήνυμα αν θα βγουν ξανά το επόμενο βράδυ», υποστήριξε ο Στ. Γεωργόπουλος, αναφέροντας ότι υπάρχει μήνυμα με τέτοιο περιεχόμενο από την κοπέλα που έκανε την καταγγελία προς τον συλληφθέντα για ομαδικό βιασμό.

Όπως προσέθεσε, «εδώ δεν υπήρξε προσπάθεια κάποιος που εξαναγκάστηκε σε κάτι να φύγει από αυτό ή να φωνάξει κάποιον άλλον για βοήθεια, αλλά συνέχισαν να τρώνε και να πίνουν μαζί, όχι αλκοόλ ή ναρκωτικά, να το ξεκαθαρίσουμε αυτό, να βλέπουν τηλεόραση, να ακούν μουσική».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα