Ελένη Φουρέιρα: Η… Μπιγιονσέ της Eurovision

Η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό της Eurovision έχει αρχίσει, και η Ελένη Φουρέιρα πάει από το καλό στο καλύτερο. Η εκρηκτική τραγουδίστρια, που εκπροσωπεί την Κύπρο, βρίσκεται στην πρώτη θέση του πίνακα των στοιχημάτων με το «Fuego» να έχει ανάψει… φωτιές στις αντιπάλους της.

Αν επιβεβαιωθούν τα προγνωστικά που βασίζονται στα στοιχήματα, αλλά και οι εκτιμήσεις του διεθνούς Τύπου, η Κύπρος θα καταγράψει ιστορική πρωτιά και θα καταφέρει να ξεκολλήσει από την πέμπτη θέση, την υψηλότερη που έχει καταφέρει ποτέ να βρεθεί. Πιο αναλυτικά οι αποδόσεις της Κύπρου στις στοιχηματικές εταιρείες είναι στο 2,00. Το Ισραήλ από την τρίτη θέση είναι πια στη δεύτερη και οι αποδόσεις του είναι 5,00 και στην τρίτη θέση βρίσκεται η Λιθουανία. Τέταρτη είναι η Γαλλία και στην πέμπτη θέση η Σουηδία, έκτη η Νορβηγία και ακολουθούν η Γερμανία, η Εσθονία και η Ιταλία.

Η εκρηκτική παρουσία της σέξι Ελένης πάνω στη σκηνή έκλεψε τις εντυπώσεις τη βραδιά του ημιτελικού της Eurovision. Λίγο το κούνημα, λίγο η χορογραφία κατάφεραν να στείλουν την τραγουδίστρια και το «Fuego» στον τελικό του Σαββάτου και όλοι έχουν μεγάλες βλέψεις. Μάλιστα, ο επίσημος λογαριασμός του BBC για τη Eurovision μάλιστα αποφάσισε να σχολιάσει το «Fuego» και την παρουσία της εκπροσώπου της Κύπρου. Το βρετανικό δίκτυο σημειώνει ότι είναι μία από τις μεγαλύτερες ποπ σταρ της Ελλάδας που γεννήθηκε στην Αλβανία και μετακόμισε με την οικογένειά της στην Ελλάδα, ενώ γίνεται αναφορά στο ότι ξεκίνησε με ένα συγκρότημα το «Mystique» και από το 2009 ακολούθησε σόλο καριέρα.

Δεν δίστασαν μάλιστα να την παρομοιάσουν και με την Μπιγιονσέ! «Αυτό είναι τέλειο. Η Eurovision δεν ήταν ποτέ πιο… Μπιγιονσέ», έγραψαν στον επίσημο λογαριασμό του ΒΒC Eurovision αναρτώντας βίντεο από το «Fuego».

Διαβάστε επίσης