Ελένη Πετρουλάκη: Γυμνάζεται στην παραλία και τα αρσενικά… λιώνουν! (φωτό)

Η γνωστή γυμνάστρια διαθέτει ένα από τα πιο εντυπωσιακά κορμιά της ελληνικής σόουμπιζ

Με το που είδε τον ήλιο στα καλύτερά του και τη θάλασσα λάδι, μια και δυο φόρεσε το πιο σέξι μαγιό της και δεν χρειάστηκε δεύτερη σκέψη για να μεταφέρει την αγαπημένη της ασχολία (και τον υπερβολικά σέξι εαυτό της) στην πλησιέστερη παραλία.

Η Ελένη Πετρουλάκη είναι από τις γυμνάστριες, που όχι μόνο έχουν εντάξει μόνιμα τη γυμναστική στην καθημερινότητά τους και πέραν των ωρών εργασίας τους, αλλά είναι και από εκείνες τις γυναίκες που προκαλούν θαυμασμό με την εξωτερική εμφάνισή τους και συγκεντρώνουν όπου βρεθούν, όλα (και κυρίως τα ανδρικά) βλέμματα πάνω τους!

Όπως και στην παρακάτω φωτογραφία, την οποία ανέβασε η ίδια στο λογαριασμό της στο Instagram, και φαίνεται ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο από την πρόσφατη γυμναστική της δίπλα στη θάλασσα!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

✔️Τι σημαίνει, αλλάζει η σύσταση του σώματος; ✔️ 👉🏻Η αλλαγή στη σύσταση του σώματος μπορεί να συμβεί χωρίς να αλλάζει η ένδειξη της ζυγαριάς. Όταν μιλάμε για απώλεια βάρους, αυτό που συνήθως εννοούμε είναι η λέπτυνση της σιλουέτας. Αλλά κάτι τέτοιο δεν συνεπάγεται απαραίτητα την απώλεια βάρους… Διάβασε τη συνέχεια στο www.elenipetroulaki.gr 👌🏻 @fitlab.services @total_body_reset #fitnessinspiration #tbmo #fitnesstips #fitnesslifestyle #fitbody #fitwomen #fitness #fitlabbyelenipetroulaki #tbmobyfitlab

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Petroulaki® Official (@elenipetroulaki) στις

Διαβάστε επίσης