ΕΛΕΟΣ. Μήνυση και αγωγή στους διαιτητές από τον Απόλλωνα Σμύρνης

Έλεος. Κάποιος επιτέλους πρέπει να βάλει ένα STOP σε αυτές τις λογικές και πρακτικές παραγόντων του ελληνικού ποδοσφαίρου και να σταματήσει να σφυρίζει αδιάφορα. Ο Απόλλων Σμύρνης ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει μήνυση και αγωγή στους διαιτητές του σημερινού αγώνα με τον Παναθηναϊκό(0-1) για εσκεμμένη αλλοίωση αποτελέσματος!!

Τα παράπονα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» κατά των διαιτητών και των υπευθύνων του VAR πήραν επίσημη μορφή…

Ο Απόλλων Σμύρνης είδε δυο υπέρ του πέναλτι κόντρα στον Παναθηναϊκό να ακυρώνονται (το ένα από onfield check του διαιτητή και το άλλο από το VAR), ενώ είδε το Video Assistant Referee να του ακυρώνει και ένα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» εξέδωσε αιχμηρή ανακοίνωση με την οποία εκφράζει παράπονα για τη διαιτησία στο ματς με τον Παναθηναϊκό, αφήνει αιχμές για τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ και προαναγγέλλει μηνύσεις…

Η σχετική ανακοίνωση:

«Το να βγάζουμε ανακοινώσεις διαμαρτυρίας και να στέλνουμε επιστολές στον κ. Κλάτενμπεργκ, μετά τα όσα υποστήκαμε στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό από πλευράς της διαιτητικής τριάδας και κυρίως των υπευθύνων του VAR, προφανώς είναι ενέργειες που δεν έχουν καμία αξία.

Ο κ. Κλάτενμπεργκ, προφανώς ζει υπό την πίεση των Big-4 και κατανοούμε ότι δεν μπορεί να ασχοληθεί με τις υπόλοιπες ομάδες.

Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης σε έκτακτη συνεδρίασή του, αποφάσισε όπως καταθέσει μήνυση για εσκεμμένη αλλοίωση αποτελέσματος εκ μέρους των διαιτητών και των υπευθύνων του VAR και αγωγή αποζημίωσης».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα