Ελεύθεροι οι ύποπτοι για την επίθεση στο σπίτι του υπουργού Επικρατείας

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι ύποπτοι για την επίθεση στο σπίτι του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη στα Εξάρχεια.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων κάνει λόγο για τραυματισμό ενός αστυνομικού κατά τη διάρκεια της επίθεσης.

Οι 19 προσαχθέντες μετά την επίθεση με βόμβες μολότοφ αφέθηκαν ελεύθεροι, όμως οι αστυνομικοί εκφράζουν την οργή τους για το σκηνικό που στήνεται συχνά πυκνά στους δρόμους της Αθήνας.

Η επίθεση στο σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη έγινε λίγο μετά τις επτά το απόγευμα της Τρίτης από μια ομάδα περίπου 20 ατόμων. Κατά τη διάρκεια της επίθεσης ένας αστυνομικός και η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών κάνει λόγο για επαναλαμβανόμενα περιστατικά και ένα πρόβλημα διαχρονικό που δεν θα λυθεί με… ευχές.

Η ανάρτηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών στο Facebook:

«Το 401 ΓΣΝΑ έχει γίνει το δεύτερο σπίτι μας…

Ακόμα μια άνανδρη επίθεση εναντίον συναδέλφων μας έλαβε χώρα. Σήμερα ήταν η διμοιρία της ΥΜΕΤ που εκτελούσε υπηρεσία στα Εξάρχεια, φρουρώντας την οικία Υπουργού. Χθες ήταν η έδρα της Δ.Α.Ε.Α., αύριο ποιος ξέρει; Το θέμα είναι διαχρονικό, δεν λύνεται με ευχολόγια. Σε χώρες πολιτισμένες μια τέτοια επίθεση θα χαρακτηριζόταν τρομοκρατική, εδώ μας έχει γίνει συνήθεια!!!

Περαστικά στον τραυματία συνάδελφο, εμείς βρεθήκαμε από την πρώτη στιγμή στο 401, δυστυχώς όμως έχουμε πάει τόσες φορές τον τελευταίο καιρό, που έχει χαθεί το μέτρημα».

Διαβάστε επίσης