Έλληνα πιλότο της Turkish Airlines με τατουάζ της … ΕΟΚΑ ψάχνουν στην Τουρκία

Ερώτηση της αντιπολίτευσης στον υπουργό Μεταφορών και Υποδομών.

Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει στην Τουρκία οι αναφορές σε έλληνα πιλότο των Τουρκικών Αερογραμμών (Turkish Airlines), που φέρει τατουάζ της ΕΟΚΑ.

Η καταγγελία ανήκει στον αντιπρόεδρο του αντιπολιτευόμενου Ρεμπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος Αλί Οζτούντς, σύμφωνα με τον οποίον Έλληνας κυβερνήτης με τατουάζ της … ΕΟΚΑ, εργάζεται στον τουρκικό εθνικό αερομεταφορέα.

Με ερώτησή του προς τον υπουργό Μεταφορών και Υποδομών Αντίλ Καραϊσμάνογλου, ο Οζτούνς ζήτησε να πληροφορηθεί πόσοι ξένοι κυβερνήτες εργάζονται στις Τουρκικές Αερογραμμές και πόσοι από αυτούς είναι Έλληνες υπήκοοι. Ο ίδιος ζήτησε και διευκρινήσεις εάν εργάζεται και Έλληνας πιλότος, που φέρει τατουάζ της … ΕΟΚΑ.

Δεν απάντησε
Ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών δεν απάντησε για το θέμα του Έλληνα πιλότου με το τατουάζ, αλλά αρκέστηκε να κάνει γνωστό πως : «Σύμφωνα με τα αρχεία της Γενικής Διεύθυνσης Πολιτικής Αεροπορίας, υπάρχουν 9003 κυβερνήτες αεροσκαφών και 176 πιλότοι ελικοπτέρων στην Τουρκία, από τους οποίους οι 3.419 εργάζονται στην Turkish Airlines».

ΠΗΓΗ: Πρώτο θέμα, In.gr, sigmalive.com

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα