Έλληνας ηθοποιός: Κουφάθηκα, δυστυχώς είναι μη αναστρέψιμο πια (βίντεο)

Έλληνας ηθοποιός έχασε την ακοή του από το ένα αυτί λόγω άγχους: Ο λόγος για τον Άρη Πλασκασοβίτη που μίλησε on camera για το πρόβλημα υγείας του.

Πριν λίγο καιρό άρχισε να μην ακούει καλά από το ένα της αυτί και πλέον η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη. Μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που έζησε όταν οι γιατροί του είπαν ότι η κώφωση θα είναι μόνιμη.

«Το παίζω πιο γλυκούλης με το ένα αυτί κουφό. Είχα πάθει αυτή η αιφνίδια κώφωση- βαρηκοΐα. Περίμενα να φτιάξει αυτό το πράγμα μέσα σε ένα μήνα που ήμουν στο νοσοκομείο με κορτιζόνες και όλα αυτά. Είχα μια μικρή βελτίωση, αλλά το «μήνυμα» είναι πως το άγχος καταστρέφει.
Εγώ κουφάθηκα λόγω του άγχους. Ήταν ένα ψυχοσωματικό που με χτύπησε στο αυτί… Δυστυχώς είναι μη αναστρέψιμο πια.

Έχω αρχίσει και ζω με αυτό, μαθαίνω. Ήταν πολύ δύσκολο γιατί έπρεπε να ξεκινήσω ξανά φωνητική, φάλτσαρα πάρα πολύ, δεν μπορούσε να εναρμονίσω και τα δύο μου ηχεία… Έπαθα ένα σοκ που χρειάστηκε να απομονωθώ και να τα βρω με τον εαυτό μου.

Μου πήρε πέντε με έξι μήνες. Πλέον προσπαθώ να μου πει κάποιος κάτι και να «πιάσω» τη λέξη…», δήλωσε ο Άρης Πλασκασοβίτης στην κάμερα της εκπομπής Happy Day.

Διαβάστε επίσης