ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ: Σταθερή στήριξη και επιβράβευση της Νέας Γενιάς που διακρίνεται

Ο ενεργειακός όμιλος βράβευσε και φέτος 238 φοιτητές από το Θριάσιο και τη Δυτική Θεσσαλονίκη, για την εισαγωγή τους σε ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, κατά την ακαδημαϊκή χρονιά 2019-2020

Συνεπής στο όραμά του για μια Νέα Γενιά που στοχεύει στην πρόοδο, ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ βράβευσε και φέτος, στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «360ο ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ», 238 φοιτητές από το Θριάσιο και τη Δυτική Θεσσαλονίκη, για την εισαγωγή τους σε ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, κατά την ακαδημαϊκή χρονιά 2019-2020.

Παρά τις πρωτόγνωρες συνθήκες που επέβαλε η πανδημία, η φετινή τελετή επιβράβευσης των φοιτητών, πραγματοποιήθηκε σε δυο ξεχωριστές εκδηλώσεις, μία για το Θριάσιο και μία για τη Δυτική Θεσσαλονίκη, όπου τηρήθηκαν όλα τα πρωτόκολλα υγειονομικής ασφάλειας και οι πρωταγωνιστές που δεν ήταν άλλοι από τους ίδιους τους φοιτητές προσήλθαν και παρέλαβαν τα βραβεία τους.

Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ συνεχίζει να υλοποιεί σταθερά όλα τα προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, που στόχο έχουν τη στήριξη της Νέας Γενιάς, αξιοποιώντας τα εργαλεία και τις δυνατότητες της ψηφιακής εποχής για την προσαρμογή στις νέες συνθήκες της υγειονομικής κρίσης.

Στο πλάνο υλοποίησης τέτοιων δράσεων περιλαμβάνονται οι Υποτροφίες για Μεταπτυχιακές σπουδές σε φημισμένα Πανεπιστήμια του εξωτερικού, καθώς και οι στρατηγικές συνεργασίες με Εκπαιδευτικά Ιδρύματα στην Ελλάδα, που στόχο έχουν την ενίσχυση της κυκλικής σχέσης ανάμεσα στην ακαδημαϊκή κοινότητα και τον επιχειρηματικό κόσμο, καθώς και τη δημιουργία ευκαιριών διεύρυνσης γνώσεων και ανάπτυξης νέων δεξιοτήτων.

Υπογραμμίζεται ότι ο θεσμός των βραβεύσεων έχει γίνει σημείο αναφοράς για τους νέους των τοπικών κοινωνιών, καθώς συμπληρώνει ήδη 12 χρόνια ζωής. Είναι δε χαρακτηριστικό ότι στη διάρκεια αυτών των 12 ετών ο συνολικός αριθμός των φοιτητών που έχουν βραβευτεί για τις υψηλές επιδόσεις τους, από την έναρξη του προγράμματος έως σήμερα, ανέρχεται σε 3.488!!!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα