Ελληνική Λύση για ΟΠΕΚΕΠΕ: Τι φοβάται κυβέρνηση και δεν ανακοινώνει τα ονόματα των μεγαλοαπατεώνων που άρπαξαν λεφτά;

«Μήπως προστατεύει τις “γαλάζιες ακρίδες”;», αναφέρει το γραφείο Τύπου του κόμματος

«Από την πρώτη στιγμή η Ελληνική Λύση απαίτησε την δημοσιοποίηση των ονομάτων των μεγαλοαπατεώνων που άρπαξαν λεφτά από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και την δήμευση των περιουσιών τους», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου.

«Η κυβέρνηση όμως αρνείται να δημοσιοποιήσει τα συγκεκριμένα στοιχεία, ακόμα και όταν αφορούν τρανταχτές περιπτώσεις, όπως αυτή με την υπεξαίρεση 1,7 εκατ. ευρώ! Το ερώτημα που γεννάται είναι τι φοβάται κυβέρνηση και δεν ανακοινώνει τα ονόματα; Μήπως προστατεύει τις “γαλάζιες ακρίδες”;», υπογραμμίζει.

Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του κόμματος «η Ελληνική Λύση δεσμεύεται ότι όταν λάβει την λαϊκή εντολή, όχι μόνο θα δημοσιοποιήσει τα στοιχεία των μεγαλοαπατεώνων για όλα τα σκάνδαλα της ΝΔ, αλλά θα δημεύσει και τις περιουσίες τους, αλλά και των εμπλεκομένων, υπουργών και αξιωματούχων».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα