ΕΛΛΗΝΙΚΟ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ: Για εκλογή από την πρώτη Κυριακή φουλάρει ο Κωνσταντάτος

Τρεις παρατάξεις κάτω από την… ομπρέλα της «Ενωμένης Πόλης»

Στον δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης οι πιθανότητες δείχνουν ότι ο νυν δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος και ο συνδυασμός του «Ενωμένη Πόλη» θα επανεκλεγούν από την πρώτη Κυριακή, παρά το γεγονός ότι υπάρχουν αρκετοί υποψήφιοι. Αυτό δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, αυτή είναι και η δυναμική που έχει αναπτύξει η συγκεκριμένη δημοτική παράταξη.

Η «Ενωμένη Πόλη» προήλθε από την ένωση τριών παρατάξεων το 2013. Ενώθηκαν ο «Αγώνας για το Μέλλον» του Γιάννη Κωνσταντάτου, η «Σύγχρονη Πόλη» του Χάρη Πασβαντίδη και η «Αναγέννηση» του πρώην δημάρχου και απερχόμενου προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Γιάννη Τσαρπαλή.

Το 2014 η «Ενωμένη Πόλη» κέρδισε τις εκλογές με σαφή εντολή από τους δημότες για ανόρθωση της πόλης, μετά την απαξίωση που είχε γνωρίσει επί θητείας Χρήστου Κορτζίδη (2010-2014). Κι όπως μας εξηγεί ο κ. Τσαρπαλής, «στα 4,5 χρόνια της θητείας μας, υπό την ηγεσία και καθοδήγηση του καταξιωμένου και ικανότατου Δημάρχου μας Γιάννη Κωνσταντάτου, όχι μόνο κατορθώσαμε να υλοποιήσουμε όλα τα έργα και δράσεις του Προγράμματός μας σε όλους τους τομείς, αλλά και πολλά άλλα, πέραν αυτών, με αποτέλεσμα ο δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης σήμερα:

-Να είναι ένας από τους 10 καλύτερους δήμους της χώρας, σύμφωνα με σχετική μελέτη του ΕΜΠ.

-Να έχει αποσπάσει 3 διακεκριμένα βραβεία για τις δράσεις του.

-Να έχει βοηθήσει αποτελεσματικά στην προώθηση υλοποίησης της βαλτωμένης μεγάλης επένδυσης του Ελληνικού, με ταυτόχρονη αποδοχή από τους αρμοδίους σημαντικών ανταποδοτικών ωφελημάτων υπέρ του δήμου».

«Εν κατακλείδι», συνεχίζει ο κ. Τσαρπαλής, «στη μεγαλύτερη οικονομική κρίση που έχει βιώσει η χώρα και ο δήμος μας, όχι μόνο σταθήκαμε όρθιοι, αλλά στα χρόνια της θητείας μας δουλέψαμε σκληρά και μεθοδικά, με αποτέλεσμα 250 νέα έργα και παρεμβάσεις στην πόλη μας, μεταξύ των οποίων 28 ανακαινισμένες και πιστοποιημένες Παιδικές Χαρές, ένας βρεφονηπιακός σταθμός και στην επόμενη θητεία μας θα παραδώσουμε άλλους δύο. Πλέον υπάρχουν τέσσερα υπερσύγχρονα ΚΑΠΗ, τρία Πρότυπα Οικογενειακά Πάρκα με δωρεάν παραχώρηση στους συνδημότες μας για τη διοργάνωση εκδηλώσεων. Η πόλη εκτός των δύο ποδοσφαιρικών γηπέδων έχει πλέον κι έξι 5Χ5. Ιδρύσαμε τη Φιλοζωική Παρέμβαση. Ανακαινίσαμε τα σχολεία μας, τα δημοτικά μας κτήρια, τις πλατείες μας, όλες τις αθλητικές μας εγκαταστάσεις για τους συνδημότες μας και τα παιδιά μας. Στηρίζουμε 300 οικογένειες με το κοινωνικό παντοπωλείο, ενώ 120 άτομα παίρνουν τα φάρμακά τους από το κοινωνικό φαρμακείο, 200 παιδιά φοιτούν στο κοινωνικό φροντιστήριο. Και τέλος, μετά από χρόνια, η πόλη απέκτησε τρεις γραμμές δημοτικής συγκοινωνίας με σύνδεση με τους σταθμούς του μετρό που υπάρχουν στην πόλη μας».

 

 

Διαβάστε επίσης