Έμεινε ο Λαγός!

Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού ως το 2017 θα παραμείνει ο Τάσος Λαγός, αφού στην επικοινωνία που είχε με τον Νίκο Νταμπίζα την Κυριακή (26/01) αποδέχθηκε την προσφορά του «τριφυλλιού» και τις προσεχείς ημέρες θα υπογράψει.

Όπως είχε γίνει γνωστό, ο Τάσος Λαγός είχε ζητήσει από τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού λίγες ημέρες διορία έτσι ώστε να απαντήσει στην τελευταία πρόταση που του είχε κατατεθεί. Ο 22χρονος αμυντικός μέσος είπε τελικά το «ναι» στην πρόταση του «τριφυλλιού» και θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα ως το 2017. Η συμφωνία των δυο πλευρών είναι προφορική, όμως, τα επόμενα 24ωρα θα υπογραφεί και το συμβόλαιο του Λαγού με τον Παναθηναϊκό για να λήξει έτσι θετικά κι αυτό το θέμα για τους «πράσινους».

Αξίζει να σημειωθεί πως οι συζητήσεις Λαγού-Παναθηναϊκού δεν έγιναν σε… απόλυτα επαγγελματικό επίπεδο, αφού ο νεαρός μέσος είναι παιδί από τα «σπλάχνα» του συλλόγου, υπάρχει έντονο συναισθηματικό δέσιμο με την ομάδα και έτσι του δόθηκε περισσότερος χρόνος για να αποφασίσει. Από τον Παναθηναϊκό δεν ήθελαν να πιέσουν τον Λαγό πριν αυτός αισθανθεί έτοιμος να απαντήσει στην πρόταση, η οποία βέβαια είχε κι αυτή συσταθεί ανάλογα με τα προαναφερόμενα.

Τέλος καλό, όλα καλά συνεπώς, για Παναθηναϊκό και Λαγό, με τις δυο πλευρές να «σφραγίζουν» τις προσεχείς ημέρες τη συμφωνία τους ως το 2017, με τις υπογραφές και τις επίσημες ανακοινώσεις να απομένουν για να ανανεωθεί και τυπικά η παραμονή του παίκτη στην ομάδα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα