Έμεινε στην απ΄ έξω η Τατιάνα – Ποια την «έφαγε» στη στροφή

H Μαρία Νικόλτσιου είπε το πρωί τη Δευτέρας τη δική της πρώτη «καλημέρα» στο τηλεοπτικό κοινό από τη συχνότητα του Alpha.

H δημοσιογράφος ανέλαβε τα ηνία της εκπομπής «ALPHA Παντού» η οποία αντικαθιστά την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Ώρα για Μελέτη» αν και Τατιάνα Στεφανίδου θεωρούνταν- τουλάχιστον μέχρι την Κυριακή- εκείνη που θα έπαιρνε τη θέση της Ελεονώρας Μελέτη.

Στην έναρξη της νέας εκπομπής, η Μαρία Νικόλτσιου σημείωσε χαρακτηριστικά: «Καλημέρα, καλημέρα, καλημέρα! Καλή εβδομάδα και καλό μήνα! Εδώ είμαστε και εδώ θα είμαστε μέχρι και τη 1 για να δούμε μαζί τα σπουδαιότερα θέματα της ειδησεογραφίας από την Ελλάδα και τον κόσμο».

Στο πλευρό της δημοσιογράφου θα βρίσκονται η Βίκυ Χαντζή και ο Πέτρος Καρσιώτης. «Μείνετε στο ALPHA Παντού, κυρίες και κύριοι, θα δούμε τους πρωταγωνιστές της επικαιρότητας, τα ρεπορτάζ της καθημερινότητας, νέους που καινοτομούν σε όλους τους τόμεις και βεβαίως θέματα για όλη την οικογένεια» τόνισε, με τη σειρά της, η Βίκυ Χαντζή.

«Αλλά και ιστορίες που θα μας φτιάξουν τη διάθεση στο ALPHA Παντού, κυρίες και κύριοι, πάμε να ξεκινήσουμε» πρόσθεσε, τέλος, ο Πέτρος Καρσιώτης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα