«Εμείς δεν ψηφίσαμε αυτά τα πράγματα στη Βουλή για τον ΕΝΦΙΑ»

Οι δηλώσεις του βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στον Real Fm για τις εφόδους των εφοριακών στα σπίτια των φορολογούμενων χωρίς την παρουσία δικαστικών λειτουργών.

«Τα μπουκαρίσματα στα σπίτια δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν» δήλωσε ο Κώστας Μαρκόπουλος,  ενώ επισήμανε ότι στην Ελλάδα δεν μπορεί να ισχύσει ότι γίνεται με την αμερικανική φορολογική αστυνομία, καθώς στην χώρα μας δεν επιτρέπεται από το Σύνταγμα οι κατ οίκον έρευνες χωρίς εισαγγελική παρέμβαση. Ο κ. Μαρκόπουλος, παράλληλα, τόνισε τα εξής: «Εμείς δεν ψηφίσαμε αυτά τα πράγματα στη Βουλή για τον ΕΝΦΙΑ», προσθέτοντας ότι πρόκειται για τραγικά λάθη που κοστίζουν στην κυβέρνηση.

Μάλιστα, ο ίδιος αναφέρθηκε και στα σενάρια των αιφνιδιαστικών εκλογών το Φθινόπωρο, υπογραμμίζοντας ότι «Ο κ. Τσίπρας ονειρεύεται εκλογές κάθε μήνα, κάθε εβδομάδα και καθημερινά» ενώ αναρωτήθηκε αν ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μπορεί να διαπραγματευτεί το χρέος με τους δανειστές μας, απαντώντας πως «όχι».

Επιπλέον, τόνισε ότι η Νέα Δημοκρατία είναι αυτή που θα εγκαινιάσει την μεταμνημονιακή Ελλάδα, ενώ καθάρισε ότι η Νέα Δημοκρατία είναι το «πολιτικό του σπίτι», διευκρινίζοντας ότι στο παρελθόν δεν είχε φύγει από την παράταξη αλλά είχε διαγραφεί.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα