«Εμείς θα καθορίσουμε το αποτέλεσμα»

Tην πίστη του ότι η απόδοση του Ολυμπιακού θα είναι αυτή που θα κρίνει το αποτέλεσμα του τελικού Ελλάδας, εξέφρασε ο Φρανσουά Μοντεστό σε δηλώσεις του. Ο Κορσικανός αμυντικός τόνισε επίσης ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του είναι συγκεντρωμένοι ώστε να νικήσουν και να πάρουν το τρόπαιο, ενώ πρόσθεσε ότι ο Αστέρας είναι μία πολύ καλή ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φρανσουά Μοντεστό:

«Σίγουρα ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος για το τρόπαιο. Είναι μαθημένος για τέτοια ματς και τελικούς και στόχος είναι πάντα να κερδίζει. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και τώρα. Είναι σίγουρα πολύ καλή ομάδα ο Αστέρας, η πιο συγκροτημένη ομάδα που αντιμετωπίσαμε φέτος. Θα κοιτάξουμε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια που θα μας βάλει και να νικήσουμε.

Είναι ένας τελικός και είναι πολύ διαφορετικό ματς. Πολλά πράγματα μπορούν να γίνουν και είναι σημαντικό για μας ότι μέσα από ένα ματς μπορούμε να πάρουμε ένα τρόπαιο. Σε αυτό είμαστε συγκεντρωμένοι.

Αυτό που θα κρίνει το ματς είναι η απόδοσή μας. Εμείς θα καθορίσουμε το αποτέλεσμα με βάση τον τρόπο που θα παίξουμε. Είμαστε πολύ καλή ομάδα και θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε. Για να βρίσκεται εδώ ο Αστέρας, μόνο τυχαία δεν το έχει κάνει. Πολλοί μπορεί να περίμεναν τον ΠΑΟΚ αλλά ο Αστέρας δίκαια τον κέρδισε και πέρασε. Εμείς αυτό που έχουμε στο μυαλό μας όποιος και αν είναι ο αντίπαλος είναι να πάρουμε το Κύπελλο».

Μ.Λ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα