Εμφανώς συγκινημένη η Βίκυ Χατζηβασιλείου στο «τελευταίο» Πακέτο

Χθες το βράδυ η Βίκυ Χατζηβασιλείου άνοιξε τα τελευταία πακέτα της σεζόν. Πριν τα παραδώσει όμως στους παραλήπτες τους θέλησε να μοιραστεί κάποιες σκέψεις με τους τηλεθεατές της που την στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια.

Εμφανώς συγκινημένη η αγαπημένη παρουσιάστρια ανέφερε:

«Είναι η τελευταία φορά φέτος που λέμε καλησπέρα. Καλωσήρθατε κι απόψε στο Πάμε Πακέτο ημέρα Τετάρτη. Κρατήστε ό,τι θέλετε από αυτά που λέω. Όλα κάτι σημαίνουν. Τελευταία εκπομπή για αυτή τη σεζόν. Με τις αλλαγές μας στη μέρα, την προσπάθεια να έρθει το κοινό κοντά μας. Ήρθε. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Δεν μας αφήσατε ούτε μια στιγμή να νιώσουμε μοναξιά στο βράδυ της Τετάρτης.»

Και συνέχισε: «Πραγματικά δεν έχω λόγια να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου και την αγάπη μου για όλα αυτά που ζούμε όλα αυτά τα χρόνια. Εμείς εκεί…Πάμε Πακέτο εσείς κι εμείς. Δυνατά, συνεκτικά, ουσιαστικά, όλα αυτά τα χρόνια το ζούμε μαζί και πραγματικά σας ευχαριστώ πολύ. Είμαι πολύ συγκινημένη. Θέλω να πιστεύω ότι με τις κάποιες αλλαγές που πάλι θα γίνουν, δεν τις γλιτώνει το Πακέτο τις αλλαγές, αλλά τις αντέχει κιόλας, και του χρόνου θα είμαστε εδώ μαζί αγαπημένοι. Κι αυτό έχει σημασία». 

Διαβάστε επίσης