Εμμένει στην αποχή και υποβιβάζεται ο Ολυμπιακός

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εμμένει στην απόφασή της να μην παραταχθεί στο γήπεδο με τον Παναθηναϊκό, για την πρώτη αγωνιστική των play offs (20/5, 19:00), όπως γνωστοποίησε στο 12o συνέδριο της Θύρας 7 ο εκ των μεγαλομετόχων της «ερυθρόλευκης» εταιρίας, Γιώργος Αγγελόπουλος. Αυτό σημαίνει πως ο Ολυμπιακός θα υποβιβαστεί στην Α2 κατηγορία.

Χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Εμείς κωλοτούμπες δεν είμαστε. Χρόνια προσπαθούμε να αλλάξει με οποιοδήποτε τρόπο το πρωτάθλημα μπάσκετ. Είπαμε ότι θα το πάμε μέχρι τέλους και θα το πάμε. Σας θέλουμε κοντά μας όλους, γιατί ο Ολυμπιακός είναι ο κόσμος του και όχι οι επενδυτές.

Ο Ολυμπιακός είναι η ζωή μας. Θέλουμε του χρόνου το γήπεδο να είναι γεμάτο, παρότι γνωρίζουμε το ΣΕΦ δεν είναι και το πιο μπασκετικό γήπεδο. Δεν πάμε πουθενά και να ξέρετε ότι φτιάχνουμε Ολυμπιακό για το τοπ επίπεδο της EuroLeague.

Θα κάνουμε τα πάντα για να μην υποβιβαστούμε. Εκκρεμούν και οι υποθέσεις στο ΑΣΕΑΔ. Αν πέσουμε, θα είμαστε μια άλλη ομάδα στην Α2. Δεν θα τους κάνουμε το χατίρι να δουν την πραγματική μας ομάδα στην Α2. Θα έχουμε μια ομάδα με αρκετούς νεαρούς και ταλαντούχους. Περιμένουμε και την Αδριατική λίγκα για το ενδεχόμενο να αγωνιστούμε εκεί».

Την απόφαση των μεγαλομετόχων της ΚΑΕ Ολυμπιακών στήριξαν οι οργανωμένοι οπαδοί: «Είμαστε μαζί μας. Φοβόμασταν ότι θα κάνατε πίσω, αλλά δεν κάνατε. Σας στηρίζουμε σε όποια απόφαση κι αν πάρετε» ήταν το μήνυμα τους.

Διαβάστε επίσης