Ντέμης, Κάκος, Σιώπης (στο OPEN) με Ιβάν και «Τίγρη» (στα… κινητά)

Εμπάργκο στο κανάλι του Σαββίδη από ΑΕΚ και Ολυμπιακό

Στον Ολυμπιακό το είχαν ξεκαθαρίσει από την αρχή, ότι δεν πρόκειται να στείλουν ποδοσφαιριστή να μιλήσει σε κάποια από τις εκπομπές του Ντέμη Νικολαΐδη, στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη.

Γι’ αυτό ο Ντέμης φώναξε τον… Στέλιο Γιαννακόπουλο (άλλος ένας από την Εθνική του 2004) για να κρατάει τα μπόσικα…

Στην ΑΕΚ, επιβεβαίωσαν την περασμένη Κυριακή τη ρήξη που υπάρχει με το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη. Oι άνθρωποι της παραγωγής ζήτησαν από την ΑΕΚ τον Μάνταλο, ώστε να απαντούσε στη συνέντευξη που είχε δώσει ο Βιεϊρίνια και στην οποία έλεγε ότι «πέρσι μας έκλεψαν το πρωτάθλημα».

Ο Μάνταλος (μετά από σχετική συζήτηση με άνθρωπο της ΠΑΕ ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και αφού «έπεσε» τηλέφωνο από τον «Τίγρη») αρνήθηκε να βγει στην εκπομπή, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι του καναλιού να φωνάξουν τον… Παναγιώτη Κονέ για να αντικρούσει τα επιχειρήματα του Βιεϊρίνια.

Στο τέλος, βέβαια, το κράξιμο το έφαγε ο Ντέμης Νικολαΐδης, ο οποίος παρ’ ότι έδωσε… γήπεδο στον Βιεϊρίνια δεν τόλμησε να τον ρωτήσει αν… αποδοκιμάζει την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στο περσινό παιχνίδι του πρωταθλήματος μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.

Βέβαια, η γνώμη του Ντέμη θα είχε καθαρά φιλολογικό χαρακτήρα, αφού ήδη την απάντηση την είχε δώσει  –μέσω της ΕΠΟ– και πλέον ο Ιβάν βλέπει τα παιγνίδια από την τηλεόραση.

O Kάκος και η τρικλοποδιά στον Άρη!!!

Μερικές φορές οι ποδοσφαιριστές πρέπει να ξέρουν και πού μιλάνε, και κυρίως, τι λένε.

Ο Σιώπης, για παράδειγμα, το φυσάει και δεν κρυώνει αυτό που έπαθε.

Μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, βγήκε (αφού ένας κοινός γνωστός τον παρακάλεσε πολύ) στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη και μίλησε για την επίμαχη φάση στο παιχνίδι του Άρη, στην οποία ήταν πρωταγωνιστής. Το πέναλτι που δόθηκε εις βάρος του για το μαρκάρισμα στον Μπουζούκη και με το οποίο ισοφάρισε ο Παναθηναϊκός στο τέλος του αγώνα στο Χαριλάου.

Ανάμεσα στ’ άλλα, ο μέσος του Άρη ζήτησε «συγγνώμη» από τον κόσμο της ομάδας που δεν κατάφεραν οι ποδοσφαιριστές να κερδίσουν το παιχνίδι.

Έλα όμως που ο Τάσος Κάκος (ο τηλεκριτικός διαιτησίας του Σαββίδη) όταν ξεκίνησε να κάνει ανάλυση των επίμαχων φάσεων ανέφερε για το πέναλτι που κέρδισε ο Παναθηναϊκός ότι… δεν είχε και πολλά να πει, από τη στιγμή που και ο ίδιος ο Σιώπης… ζήτησε «συγγνώμη» από τον κόσμο του Άρη για τη φάση!!!

Ο Σιώπης, βέβαια, ουδέποτε ζήτησε «συγγνώμη» για το πέναλτι, αλλά ο Κάκος αυτό ήθελε να ακούσει και αυτό άκουσε, με αποτέλεσμα να αναγκάσει τον μέσο του Άρη πρωί-πρωί τη Δευτέρα να ξεκαθαρίσει ότι ζήτησε «συγγνώμη» από τον κόσμο για την απώλεια της νίκης και όχι για το… πέναλτι, κι ενώ την ίδια ώρα η ΠΑΕ Άρης διαμαρτυρόταν με video στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης για την απόφαση του διαιτητή Τζοβάρα.

Ας πρόσεχε ο Σιώπης πού μίλαγε…

Σιώπης Vs Ντέμης, Κάκος

Η «Α» έμαθε όλο το παρασκήνιο του πέναλτι του Σιώπη στον Μπουζούκη, τι είπε ο παίκτης στον Ντέμη, τι ο… Βαρούχας στην ΕΡΤ 1 και τι ο Κάκος στο Open Tv. Λοιπόν, έχουμε και λέμε: Ο Ντέμης από το Open μίλησε με τον Σιώπη, αμέσως μετά το παιχνίδι. Και είπε ο Σιώπης ότι ζήτησε συγγνώμη από τους συμπαίκτες του για το πέναλτι. Ο Βαρούχας, συνεπώς, δεν γνώρισε τη δήλωση του Σιώπη και είπε ότι δεν ήταν πέναλτι. Ο Κάκος γνώριζε, φυσικά, τη δήλωση του Σιώπη, και είπε ότι ήταν πέναλτι, αφού το είχε παραδεχτεί νωρίτερα στον Ντέμη ο ίδιος ο παίκτης. Ωστόσο, η ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια. Κάμποσες ώρες μετά ο Σιώπης δήλωσε ότι ζήτησε συγγνώμη για το πέναλτι, αλλά ποτέ ότι ήταν πέναλτι. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Εκτέθηκαν, έτσι, και ο Ντέμης και ο Κάκος. Ωστόσο, ο Ντέμης δεν σκοπεύει να έρθει σε αντιπαράθεση με τον Σιώπη, ούτε με το κανάλι.

«Γλωσσοδέτης» Νικολαΐδη

Την Κυριακή (3/12), στην εκπομπή «Total Football» του Open Tv, συμφερόντων Ιβάν Σαββίδη, ο Αμφιτρύων Ντέμης Νικολαΐδης είχε καλεσμένους τους πρωταθλητές Ευρώπης, Στέλιο Γιαννακόπουλο, Κώστα Κατσουράνη και τον Παναγιώτη Κονέ. Αφού ο Ντέμης αποφάσισε να κάνει τον δημοσιογράφο, γιατί στη συνέντευξη που πήρε από τον Βιεϊρίνια δεν τον ρώτησε για τον τσαμπουκά των οπαδών του ΠΑΟΚ να μη δεχτούν την εθνική ομάδα στην Τούμπα; Μόνο να μαζεύει τους διεθνείς του «2004» ξέρει; Γιατί δεν ζήτησε και την άποψη των πρωταθλητών Ευρώπης και του Κονέ; Γιατί δεν πήρε θέση και ο ίδιος, επίσης πρωταθλητής Ευρώπης καθώς είναι;

 

Διαβάστε επίσης