Εμπλέκουν τον Μίμη με τη διάσπαση της Χρυσής Αυγής

Τι σχέση μπορεί να έχει η εσωκομματική κόντρα της Χρυσής Αυγής με τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης

Τι σχέση μπορεί να έχει η εσωκομματική κόντρα της Χρυσής Αυγής με τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο; Καμία, θα σκεφτούν οι περισσότεροι.

Διότι, ως γνωστόν, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, που ανακάλυψε σε μεγάλη ηλικία την αριστερά, ποτέ δεν έκρυψε ότι ήταν δεξιός, ψηφοφόρος της Νέας Δημοκρατίας και λάτρης του Κώστα Καραμανλή.

Όμως, ξαφνικά και εμμέσως, τον εμπλέκουν με την κόντρα ΜιχαλολιάκουΚασιδιάρη, για τη διαρροή μίας επιστολής. Πώς τον εμπλέκουν; Ο Άρης Σπίνος, που στη δίκη της Χρυσής Αυγής εμφανίστηκε ως μάρτυρας υπεράσπισης του Μιχαλολιάκου, τώρα είναι στο πλευρό του Κασιδιάρη.

Ο Σπίνος, λοιπόν, ενέπλεξε εμμέσως και τον Παπαγγελόπουλο: «Το έγγραφο αυτό το είχαν 2 πρόσωπα. Ο Κασιδιάρης και ο “Πατριώτης της Κονόμας” (υπονοώντας τον Μιχαλολιάκο). Άραγε προκύπτει αβίαστα το ερώτημα ποιος το έδωσε στην εφημερίδα που είναι, φαινομενικά τουλάχιστον, ο Ιαβέρης της Χ.Α.;… Για εμάς δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, επειδή γνωρίζουμε πρόσωπα και πράγματα, ότι το έγγραφο αυτό το έδωσε στην εφημερίδα ο “Πατριώτης της Κονόμας” διά της παρέας του Παπαγγελόπουλου, με την οποία διατηρεί άριστες σχέσεις, προκειμένου να εκθέσει ως προδότη και δούρειο ίππο της Χ.Α. τον Κασιδιάρη».

Διαβάστε επίσης