Έμπλεξε με τη Λιακούλη ο υπουργός Εσωτερικών

Γιατί η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Ευαγγελία Λιακούλη έγινε κακός μπελάς για τον Τάκη Θεοδωρικάκο

Σαν να έταξε δώρα ο Άγιος Βασίλης, αλλά στο τέλος να τα αγόρασε με… τα λεφτά από τον κουμπαρά των παιδιών. Με αυτή την παρομοίωση θέλησε να σχολιάσει η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Ευαγγελία Λιακούλη, την αποκάλυψη ότι η ενίσχυση των δήμων που ανακοινώθηκε από το υπουργείο Εσωτερικών ήταν με χρήματα των ίδιων των Δήμων.

«Λίγες ημέρες πριν, ο κ. Θεοδωρικάκος υποσχέθηκε με βαρυσήμαντο δελτίο Τύπου την επιπλέον ενίσχυση 85 εκατομμυρίων ευρώ στους Δήμους. Όλοι, δικαίως, πιστέψαμε πως θα “βρέξει λεφτάαπό αυτόν τον απρόσμενο χριστουγεννιάτικο μποναμά του κ. υπουργού», είπε η βουλευτής Λαρίσης, παρατηρώντας ταυτόχρονα ότι τρεις μέρες αργότερα αποδείχθηκε ότι τα λεφτά ανήκαν ήδη στους δήμους και προήλθαν από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους των Δήμων, που τηρούνται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων. «Ούτε στο πνεύμα των Χριστουγέννων δεν μπορεί κανείς να πιστέψει με τα επικοινωνιακά τεχνάσματα και τις μεθοδεύσεις του υπουργού Εσωτερικών κ. Τάκη Θεοδωρικάκου για τους ΟΤΑ», κατέληξε η βουλευτής.

Να σημειωθεί ότι η κα Λιακούλη προέρχεται από την Τοπική Αυτοδιοίκηση και γνωρίζει άριστα τα θέματα. Έμπλεξε ο κ. Θεοδωρικάκος

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα