Εμπνευσμένο από μπογιές για… σοβάντισμα το σακάκι του Μαζώ (φωτο)

«Βροχή» τα χιουμοριστικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Είναι γνωστό ότι εκτός από τις φωνητικές του ικανότητες, μας έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές και με τις στιλιστικές του επιλογές, οι οποίες όπως και να το κάνουμε, είναι αρκετά συχνά κάτι παραπάνω από… εκκεντρικές. Για όσους δεν καταλάβατε, αναφερόμαστε στον Γιώργο Μαζωνάκη, που τις τελευταίες δύο εβδομάδες μας κρατάει… σε εγρήγορση και μέσα από τη συμμετοχή του στο «Your Face Sounds Familiar» ως μέλος της κριτικής επιτροπής.

Αυτή τη φορά, στο επεισόδιο της περασμένης Κυριακής, πραγματικά… το τερμάτισε με αυτά που επέλεξε να φορέσει. Δεν το λέμε εμείς αλλά πολλοί από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι έσπευσαν να δηλώσουν… θαυμαστές του κοστουμιού του τραγουδιστή, το οποίο όπως χαρακτηριστικά είπαν, παραπέμπει μάλλον σε χρωματολόγιο δειγμάτων για… σοβάντισμα.

Παρεμπιπτόντως, έτσι για την ιστορία, το… επίμαχο κοστούμι είναι μια δημιουργία του διάσημου σχεδιαστή Άγγελου Φρέντζου ο οποίος έχει συνεργαστεί με μεγάλους οίκους μόδας του εξωτερικού και έχει επιμεληθεί το ντύσιμο μεγάλων προσωπικοτήτων.

Αυτά από εμάς..!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα