Εμβολιάστηκε και ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας

Ο γνωστός λοιμωξιολόγος έκανε το εμβόλιο λίγο μετά τον πρωθυπουργό στο Νοσοκομείο «Αττικόν», ενώ δήλωσε για τον εμβολιασμό ότι «δεν είναι το τέλος ακόμη, το τέλος θα έρθει με τον εμβολιασμό όλο και περισσότερων συνανθρώπων μας»

Κατά του κορωνοϊού εμβολιάστηκε σήμερα και ο Καθηγητής Παθολογίας-Λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας στο Νοσοκομείο «Αττικόν», λίγο μετά από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο κ. Τσιόδρας, χαρούμενος και ευδιάθετος μετά τον εμβολιασμό μίλησε με το προσωπικό και δήλωσε «Ούτε που το κατάλαβα σας ευχαριστώ».

Αμέσως μετά ο κ. Τσιόδρας έκανε λόγο για μια ιστορική ημέρα την οποία περιμέναμε πολύ καιρό.

«Επιτέλους ήρθε σε μια δύσκολη στιγμή για την ΕΕ, όπου κάθε 16 δευτερόλεπτα πεθαίνει και ένας πολίτης» τόνισε. Επίσης υπογράμμισε ότι «για την έγκριση του εμβολίου ίσχυσαν κι ισχύουν όλες οι νομικές επιταγές και υψηλές προδιαγραφγές που ισχύουν για τα εμβόλια από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων. Εχουν ελεγχθεί πρώτα στο εργαστήριο και μετά σε δοκιμές. Θέλω να ελπίζω ότι με τον σταδιακό εμβολιασμό θα μετριαστούν οι επιπτώσεις του κορωνοϊού στην υγεία μας».

Για να καταλήξει ο κ. Τσιόδρας: «Δεν είναι το τέλος ακόμη. Το τέλος θα έρθει με τον εμβολιασμό όλο και περισσότερων συνανθρώπων μας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα