«Ένα χρόνο με κεράτωνε η Δέσποινα με τον Μπισμπίκη»

Οι κοινές εμφανίσεις της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη, επισημοποίησαν τη σχέση της δημοφιλούς τραγουδίστριας με τον ηθοποιό. Η Δέσποινα μπορεί να ανακοίνωσε πριν λίγο καιρό το διαζύγιό της με τον Ντέμη Νικολαΐδη, όμως φαίνεται πως αυτό δεν αποτέλεσε κάτι ξαφνικό, παρότι οι δυο τους είχαν 18 χρόνια γάμου και σχεδόν 21 χρόνια κοινής πορείας.

Η τραγουδίστρια έχει βρει την ευτυχία στο πρόσωπο του Βασίλη Μπισμπίκη, με τον οποίο μάλιστα πρόσφατα ταξίδεψαν και στο εξωτερικό. Όπως φαίνεται όμως το ειδύλλιο μεταξύ τους δεν είναι καινούργιο. Το περιοδικό «Yes» σε ένα… προκλητικό εξώφυλλο αναφέρει ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής και νυν σχολιαστής στη συνδρομητική τηλεόραση σχολίασε όταν έγινε γνωστή η σχέση της Δέσποινας Βανδή ότι η τραγουδίστρια είναι μαζί με τον ηθοποιό πάνω από έναν χρόνο!

«Ένα χρόνο με κεράτωνε με τον Μπισμπίκη!», μεταφέρει το συγκεκριμένο περιοδικό ως λόγια του ίδιου του Ντέμη Νικολαΐδη, με καμία από τις δύο πλευρές να μην έχει προς το παρόν σχολιάσει το συγκεκριμένο δημοσίευμα.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα