«Ένα μετάλλιο γεμάτο μικρόβια»

Όταν ο Δήμαρχος της ιαπωνικής Ναγκόγια, κατέστρεψε ένα χρυσό μετάλλιο

Σάλος έχει ξεσπάσει με την απρεπή κίνηση Ιάπωνα Δημάρχου ο οποίος πάνω στον υπέρμετρο ενθουσιασμό… κατέστρεψε ένα χρυσό μετάλλιο. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η γυναικεία ομάδα σοφτμπολ της Ιαπωνίας, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους πρόσφατους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, και όπως είναι φυσικό, η Πολιτεία, αποφάσισε να τιμήσει τις αθλήτριες που δόξασαν τη χώρα.

Μία από τις επισκέψεις τους, ήταν και στον Δήμαρχο της πόλης Ναγκόγια, Τακάσι Καγουαμούρα, ο οποίος επέδειξε υπέρμετρο ενθουσιασμό, δαγκώνοντας το χρυσό μετάλλιο, μίας εκ των μελών της ομάδας, της Μίου Γκότο… καταστρέφοντάς το!

Η Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε ότι το μετάλλιο θα αντικατασταθεί, αλλά ο Καγουαμούρα δεν ξεμπέρδεψε εύκολα μιας και η κοινή γνώμη, θεώρησε ανεπίτρεπτη την κίνησή του, ειδικά εν μέσω πανδημίας.

«Ένα μετάλλιο γεμάτο μικρόβια» είναι το hastag που κυκλοφόρησε, στο Twitter με τον Δήμαρχο να απολογείται σαν «βρεγμένη γάτα»«Ξέχασα τη θέση μου ως Δήμαρχος της Ναγκόγια και ενήργησα με ανεπίτρεπτο τρόπο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα