Ένα… Μίλι(βογεβιτς) πιο κοντά στην παραμονή

Μπορεί τα «φώτα» να πέφτουν πάνω στους σκόρερ ή σε κάποιες άλλες μεταγραφές του Ολυμπιακού (Κασάμι, Μαζουακού), ωστόσο ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς αποτελεί «λίρα 100» στα πρώτα ματς των «ερυθρολεύκων».

Ο Σέρβος, που έχει αποκτηθεί με τη μορφή του δανεισμού από την Άντερλεχτ, έχει ικανοποιήσει τον προπονητή του, αλλά και τους ανθρώπους της διοίκησης των Πειραιωτών και θα γίνει προσπάθεια ώστε να… μονιμοποιηθεί στο λιμάνι. Στο συμβόλαιό του υπάρχει ρήτρα εξαγοράς του από τους Βέλγους (γύρω στα 2,5 εκατ. ευρώ), όμως οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν βιάζονται να την ενεργοποιήσουν, καθώς έχουν χρόνο ακόμα και ίσως καταφέρουν να τον πάρουν πιο φθηνά από το προσυμφωνημένο ποσό.

Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής νιώθει σαν στο… σπίτι του στον Ρέντη, καθώς εκτός από το γεγονός ότι νιώθει πολύτιμος για τον Μίτσελ, δέχεται την αγάπη του κόσμου και γενικά απολαμβάνει το ποδόσφαιρο και τη διαμονή του στη χώρα μας. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι έχει προσκαλέσεις δικούς του ανθρώπους στην Ελλάδα για να τους δείξει πόσο όμορφα περνάει στον Ολυμπιακό.

Κρίνοντας από το παρελθόν (Μιραλάς, Ρομπέρτο), ο Ολυμπιακός τις περισσότερες φορές αγοράζει τα δικαιώματα των δανεικών που δείχνουν καλά δείγματα και όλα τα παραπάνω στοιχεία δείχνουν ότι κάτι ανάλογο θα συμβεί και με τον Μιλιβόγεβιτς.

Διαβάστε επίσης