Ένα βήμα πριν από την υπογραφή η υποψηφιότητα για την ελληνική συμμετοχή στη «Eurovision 2020» (βίντεο)

Τι μετέφερε τηλεοπτικό ρεπορτάζ για την επικρατέστερη τραγουδίστρια για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον λαμπερό διαγωνισμό τραγουδιού

Όπως όλα δείχνουν, βρισκόμαστε ένα βήμα πριν από τις επίσημες ανακοινώσεις αναφορικά με την υποψηφιότητα για τη φετινή συμμετοχή της Ελλάδας στη «Eurovision». Το όνομα της Στεφανίας Λυμπερακάκη είναι αυτό που φιγουράρει πάνω-πάνω στη λίστα.

Όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», το πρωί της Παρασκευής, αυτό που απομένει για να δούμε την νεαρή τραγουδίστρια στη σκηνή της «Eurovision 2020», στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, είναι οι υπογραφές.

Το τραγούδι και την εμφάνισή της ελληνικής συμμετοχής επιμελούνται ο Δημήτρης Κοντόπουλος και ο Φωκάς Ευαγγελινός. Οι στίχοι μιλούν για τα κορίτσια την περίοδο της εφηβείας, τα οποία πρέπει να έχουν υπερδυνάμεις για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα. Η μουσική είναι ποπ με πολλά έθνικ στοιχεία.

Όπως πρόσθεσε ο Γιάννης Πουλόπουλος, η επίσημη ανακοίνωση από την ΕΡΤ αναμένεται αρχές Φεβρουαρίου, μέσα από το δελτίο ειδήσεων.

Διαβάστε επίσης