Ένας εισαγγελέας για τον Βασίλη Τσιάρτα: Μπορεί να αποδείξει τις βαριές κουβέντες για τον Μελισσανίδη, τον «μπροστινό» Μπαλτάκο και τις «γλάστρες» της ΕΠΟ;

Ο Βασίλης Τσιάρτας δεν είναι κανένας τυχαίος και ξέρει τι λέει. Αυτά που είπε για την ΕΠΟ, τον Μελισσανίδη και γενικά όσο θεωρεί ότι γίνονται στην ΕΠΟ, πρέπει να πάει να τα αποδείξει .

Είναι πολύ σοβαρά αυτά που είπε ο Βασιλάκης, δεν μπορεί να μείνουν στο συρτάρι, ακόμα δεν έχει αρχίσει το πρωτάθλημα.

Κανονικά, αντί να τα πει στους BETARADES, γιατί δεν πήγαινε να τα καταθέσει στον εισαγγελέα;

Όπως και να’ χει τουλάχιστον ο Μπαλτάκος, που είναι νομικός ο ίδιος δεν μπορεί να το αφήσει έτσι. Τον χαρακτήρισε «μπροστινό» και τα στελέχη τηςε ΕΠΟ «γλάστρες». Σοβαρές καταγγελίες.

Το λόγο, πλέον, έχει ο εισαγγελέας με τον Βασίλη Τσιάρτα.

 

Οι δηλώσεις του

 

«Θυμάμαι πριν από 3-4 χρόνια με πήρε ο Μελισσανίδης τηλέφωνο. Μου λέει θα μπορούσες να αναλάβεις την Εθνική Ελπίδων;»

 

«Πέρσι ήταν να πάω στην Εθνική Νέων και μέσω του συνεργάτη του Μελισσανίδη, του Γιάννη Παπαδόπουλου. Ο οποίος όπως ξέρουν όλοι κινεί τα νήματα στην Ομοσπονδία».

 

«Ο Μπαλτάκος είναι μπροστινός»

«Με απέφυγε ο Μπαλτάκος. Αλλά δεν μου κάνει εντύπωση. Μπροστινός είναι και αυτός. Τον έβαλαν εκεί πέρα αυτοί που θέλουν να ελέγχουν την ΕΠΟ με τον τρόπο τον δικό τους. Το ξέρουν και οι πέτρες αυτό».

 

«Ο Κωνσταντινίδης δεν έχει το δίπλωμα που απαιτεί η UEFA»

«Σαφέστατη οδηγία της UEFA πως για να είναι κάποιος στην Εθνική θα πρέπει να έχει ή δίπλωμα τεχνικού διευθυντή ή UEFA PRO. Ο κύριος Κωνσταντινίδης, τεχνικός διευθυντής στην Εθνική, δεν έχει τίποτα από τα δύο. Και συνεχίζει στην Εθνική. Και όταν μπήκε ο κύριος Κωνσταντινίδης στην ΕΠΟ, δούλευε και ως μάνατζερ με γραφείο και στην Ελλάδα και στη Γερμανία

 

 «Όλοι στην ΕΠΟ είναι γλάστρες»

«Όλοι αυτοί στην ΕΠΟ είναι γλάστρες και μπροστινοί. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο»,

Ο Τσιάρτας αναφέρθηκε και στις εποχές πριν από το Euro 2004 της Πορτογαλίας με την περίφημη επίθεση των οπαδών της Ένωσης στο αθλητικό κέντρο στους Θρακομακεδόνες.  Εξηγεί με λεπτομέρειες γιατί χτυπήθηκαν ο Γιαννάκης Οκκάς και ο Μιχάλης Κασάπης, πως γλίτωσε κατά λάθος ο ίδιος «με κλείδωσε στα μπάνια ο Νίκος Πανταζής» και αναφέρει για πολλοστή φορά ως ηθικό αυτουργό τον Ντέμη Νικολαϊδη. Στα της ΑΕΚ κάνει λόγο και για τον υποβιβασμό της ομάδας το 2013 αφήνοντας υπονοούμενα για κάποιους που αυτή η εξέλιξη «τους βόλευε».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα