Ένας Ζαραλίκος την ημέρα, τον Ιβάν και την ξεφτίλα του ΠΑΟΚ, την κάνει πέρα…

Φοβερά πράγματα. Πάλι Ζαραλίκο παίζουν στο Σαββιδοτεχνείο. Εδώ ο ΠΑΟΚ είναι για τα μπάζα και ο λαός του διαβάζεις δηλώσεις Ζαραλίκου. Ο Ζαραλίκος ξεφτίλισε τα media και την εξουσία, σου λέει ο καπετάν Σαββιδοτέχνης.

Εδώ ο Ιβάν Σαββίδης ξεφτίλισε έναν ολόκληρο λαό, ο Ραζβάν Λουτσέσκου κορόιδεψε κόσμο και κοσμάκη όταν έλεγε ότι θα πάει για πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ και φάτε Ζαραλίκο για πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό.

Ειδήσεις με ορμόνες κανονικά, για μαλάκυνση εγκεφάλου οι Σαββιδοτέχνες. Εδώ ο ΠΑΟΚ παίζει μ’ ένα χωριό του Γιβραλτάρ, κάποια Λίνκολν, που έχει παίκτες ηλεκτρολόγους, καλουπατζήδες, παρκαδόρους και καφετεριάκηδες και ο λαός του ΠΑΟΚ καλείται σε υψηλή κοινωνική κριτική της παπαριάς για τον Χριστόφορο. Φοβερά πράγματα. Και τον χαρακτηρίζουν «τελικό», ρε φίλε. Με την Λίνκολν.

Δεν θα σου πω τι λένε οι Σαββιδοτέχνες. Ευκαιρία να τα χώσουνε στο Μαρινάκη. Φοβερό πράγμα είναι το εμμονικό σύνδρομο. Σε διαλύει. Σε αποσυντονίζει, σε αποσταθεροποιεί.

Ένα πράγμα σε ρωτάω και κλείνω, γιατί τα πολλά λόγια είναι φτώνεια. Ο Ιβάν Σαββίδης στο κανάλι του, το Open TV, πόσες Σάσες Σταμάτη είχε και συνεχίζει να έχει; Χαίρετε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα