Ενδιαφέρον Τσίβας για τον Ματίας Αλμέιδα

Θα πρέπει να καταβάλει στην ΑΕΚ τη ρήτρα 10 εκατ. ευρώ που έχει στο συμβόλαιό του ο Αργεντινός

Νέα σενάρια για τον Ματίας Αλμέιδα στο Μεξικό με αναφορές σε πιθανή επιστροφή του «Pelado» στην Τσίβας. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του « elfutbolero», δεν είναι βέβαιο αν Τσίβας και Βέλικο Παούνοβιτς συνεχίζουν τη συνεργασία τους. Όπως υπογραμμίζεται ο λόγος ενός πιθανού «διαζυγίου» ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν είναι τα χρήματα, αλλά το γεγονός ότι ο Παούνοβιτς εξέφρασε τη δυσφορία του για το γεγονός ότι επανεντάχθηκαν στην ομάδα οι λεγόμενοι «απείθαρχοι» κατόπιν απόφασης της διοίκησης.

Κάτι τέτοιο, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, δεν άρεσε στον Παούνοβιτς, καθώς ο τεχνικός της Τσίβας δεν είχε πρόθεση να τους επαναφέρει στην πρώτη ομάδα. Υπογραμμίζεται ακόμη ότι «αν ο Σέρβος τεχνικός αποχωρήσει, αρκετοί φίλοι της ομάδας θα αναρωτηθούν τι θα μπορούσε να γίνει για την επιστροφή του Αλμέιδα».

Και εκεί αναφέρεται ότι «η Τσίβας θα πρέπει να καταβάλλει αποζημίωση στην ΑΕΚ». Λογικό, καθώς ο Αλμέιδα έχει ρήτρα στο συμβόλαιό του με την ΑΕΚ ύψους 10 εκατ. ευρώ, ενώ σημειώνεται ότι «επιπλέον είναι σημαντικό να ξεκαθαριστεί αν ο Αλμέιδα σκοπεύει να προπονήσει ξανά ομάδα στο Μεξικό».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα