Ενές Καντέρ: «Η ΑΕΚ σημαίνει πολλά για μένα»

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Ενές Καντέρ, με σκοπό να συναντηθεί με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη χώρα μας, ο 30χρονος σέντερ έκανε μία στάση στο κλειστό της ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια, όπου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τους Τούρκους πρόσφυγες.

Με αφορμή την επίσκεψή του αυτή, η ΚΑΕ ΑΕΚ δημοσίευσε ένα ευχαριστήριο βίντεο του Τούρκου, όπου μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την ΑΕΚ και τη φιλοξενία του:

«Η ΑΕΚ σημαίνει πολλά για μένα, εξαιτίας των σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας. Αυτό είναι το πρώτο βήμα, για να βελτιωθούν οι σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών, γιατί δυστυχώς υπάρχουν πολλές συγκρούσεις. Όμως αισθάνομαι πως το να χρησιμοποιείς το μπάσκετ για να ενώσεις δύο χώρες είναι πολύ όμορφο, γι’ αυτό είμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ, παίζοντας με αθώα μικρά παιδιά, μιλώντας για το μπάσκετ, για τη ζωή τους, για τον σεβασμό προς τους γονείς τους και για τη σημασία της εκπαίδευσης. Είναι το πρώτο μου camp στην Ελλάδα και είμαι πολύ χαρούμενος, θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που μας στηρίζετε γιατί είστε οι καλύτεροι».ΚΑΕ Α

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα