Ενημέρωση του Πατούλη κατά την επίσκεψη του σε Πυροσβεστική και Πολιτική Προστασία

Συνάντηση με τους διοικητές, αξιωματικούς και στελέχη του Ενιαίου Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων, του Κέντρου Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας και του 9ου Πυροσβεστικού Σταθμού Αθηνών είχε σήμερα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης.

Ο Γ. Πατούλης είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί τους για τις θέσεις της Νέας Αρχής και τους 12 άξονες για ένα αποτελεσματικό σχέδιο Πολιτικής Προστασίας τους οποίους παρουσίασε πρόσφατα στη Μάνδρα Αττικής.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στον 9ο Πυροσβεστικό Σταθμό Αθηνών είχε συνάντηση με το Διοικητή Πύραρχο Ιωάννη Γ. Θεοδωρόπουλο, με τον οποίο συζήτησε θέματα που απασχολούν την εύρυθμη λειτουργία του Σταθμού, καθώς και για ζητήματα που αφορούν στην Πολιτική Προστασία.

Στη συνέχεια, ο υποψήφιος περιφερειάρχης είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος (ΠΟΕΥΠΣ) Δ. Σταθόπουλο με τον οποίο συζήτησε θέματα υγιεινής και ασφάλειας, βαθμολογικής εξέλιξης, προσλήψεων και για τα μέτρα Πολιτικής Προστασίας.

Ο Γ. Πατούλης συναντήθηκε με τον Διοικητή του Ενιαίου Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υποστράτηγο Π. Σ. Ιωάννη Φωστιέρη καθώς και με στελέχη του Κέντρου.

Επόμενος σταθμός της επίσκεψής του ήταν το Κέντρο Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας όπου συναντήθηκε με τον Αστυνομικό Διευθυντή Νικόλαο Γεντέκο, ο οποίος τον ενημέρωσε για τις ενέργειες που έχει αναλάβει η Πολιτική Προστασία, καθώς είναι σε εξέλιξη έκτακτα καιρικά φαινόμενα. Επιπλέον συζήτησαν και για το γενικότερο σχεδιασμό του Κέντρου Επιχειρήσεων σχετικά με θέματα Πολιτικής Προστασίας.

Όπως επισήμανε μετά τις συναντήσεις ο Γ. Πατούλης οι αξιωματικοί, το προσωπικό και τα στελέχη της Πυροσβεστικής δίνουν καθημερινά αγώνα και καταβάλουν ηρωικές προσπάθειες έχοντας απέναντι τους ένα κράτος το οποίο αδυνατεί να τους παράσχει ακόμα και τα στοιχειώδη.

Διαβάστε επίσης